072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

ERVAAR ULTIEME PRESTATIES
MET DE NIEUWSTE
INTEL 13TH GENERATIE

previous arrow
next arrow

Installatie Windows 10 en 11


Een (her) installatie van Windows 10 of 11 nodig? Wij van ChipHeads kunnen jou daarbij helpen. Wij zijn ICT opgeleid met inmiddels jarenlange ervaring op Windows gebied. Je kunt een afspraak maken door te bellen, mailen of whatsappen. Vaak kan je dezelfde dag nog met je pc bij ons terecht, en is hij aan het einde van de dag klaar.

Installatie Windows 10 of 11 Pro

Bij een (her) installatie installeren wij Windows 10 of 11 Pro en alle benodigde stuurprogramma’s. Daarnaast installeren wij Google Chrome en Adobe Acrobat. Voor slechts € 40 ben je voorzien van een schone installatie. Je computer kan je weer beschouwen als “nieuw”.

Installatie Windows 10 Pro Lite

Op zoek naar een Windows 10 versie zonder overbodige Windows apps als Candy Crush, Edge, Cortana, en Store? Wij bieden deze versie aan voor slechts € 60. Deze versie is dus gewoon een heerlijke schone versie, die bovendien uiterst stabiel en veilig is. Ook ontvangt deze versie geen feature updates, maar alleen de security updates. Het verschil is dat deze versie blijft zoals die is, en niet bij het uitkomen van een halfjaarlijkse feature update opeens weer een ander uiterlijk heeft, of nog meer overbodige apps krijgt. Deze versie ontvangt dus wel de gewone (maandelijkse) beveiligings-updates, en is en blijft dus zeer veilig in gebruik.

Backup bestanden

Bij een herinstallatie van Windows 10 of 11 worden alle bestanden en programma’s van de vorige installatie volledig verwijderd. Indien je graag de bestanden wilt behouden en graag wilt laten overzetten op de nieuwe installatie is dat natuurlijk mogelijk. Mocht de data maar een paar GB zijn, doen wij dit kosteloos. Afhankelijk van de grootte van de bestanden kan de prijs variëren tussen de € 10 en € 20. Programma’s kunnen niet overgezet worden en moeten dus opnieuw worden geïnstalleerd. Wil je daar graag mee geholpen worden, kunnen wij je daarmee helpen.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01