072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

STEL JOUW NIEUWE PC
SAMEN MET DE NIEUWSTE
AMD 7000 SERIES

previous arrow
next arrow

Solus-ontwikkelaar gaat fulltime werken aan Linux-distro Serpent OS

07-06-2022
Software

Ikey Doherty, een van de hoofdontwikkelaars van Linux-distributie Solus, gaat fulltime werken aan Serpent OS. Dat is een Linux-distributie die zich vooral richt op moderne hardware. Doherty zegt dat hij wil beginnen met het aantrekken van financiering.

NCSoft werkt aan 'interactieve film' voor consoles met Unreal Engine 5

07-06-2022
Games

De Zuid-Koreaanse ontwikkelaar NCSoft kondigt Project M aan, een soort interactieve film die de studio maakt met de Unreal Engine. De game zal beschikbaar zijn voor consoles. NCSoft vermeldt ook geen releasedatum.

Waternet blijft onder strenger toezicht vanwege slechte cybersecurity

07-06-2022
Software

Waterbedrijf Waternet blijft voorlopig onder strenger toezicht vanwege verschillende veiligheidsproblemen. De Inspectie Leefomgeving en Transport heeft dit toezicht eerder ingesteld omdat de voorzieningszekerheid in gevaar kwam, maar de problemen zijn nog niet opgelost.

Microsoft zwijgt nog steeds over patch voor Follina-bug week na ontdekking

07-06-2022
Software

Microsoft heeft nog steeds geen officiële patch beschikbaar voor de Follina-bug die vorige week openbaar werd. Het bedrijf kan ook niet zeggen wanneer een dergelijke patch zal worden uitgebracht. Ondertussen valt de Follina-bug actief aan in verschillende landen.

Eerste Intel Arc A730M laptop grafische gaming benchmarks verschijnen online

07-06-2022
Hardware

De eerste gaming benchmarks van de Intel Arc A730M laptop videokaart zijn verschenen. Een Weibo-gebruiker testte de laptop-GPU op twee verschillende resoluties in drie games. Laptops met de Intel Arc A730M verschijnen deze zomer officieel.

Met LastPass kunnen gebruikers inloggen zonder wachtwoord via de authenticatie-app

07-06-2022
Software

LastPass-gebruikers hebben nu toegang tot hun wachtwoordkluis met de bijbehorende mobiele app in plaats van met hun wachtwoord. Het hoofdwachtwoord blijft behouden, hoewel LastPass dit op termijn wil uitfaseren.

volgende Euro Truck Simulator 2 uitbreidingsset in de Balkan

07-06-2022
Games

SCS Software kondigt de West Balkans-uitbreiding aan voor Euro Truck Simulator 2. Deze vindt plaats in een deel van de Balkan, bestaande uit acht landen. Het is niet bekend wanneer de uitbreiding uitkomt.

IBM verwerft startup voor aanvalsoppervlaktebeheer Randori

07-06-2022
Software

IBM neemt beveiligingsstartup Randori over. Dit maakt attack surface management software waarmee bedrijven continu in kaart kunnen brengen waar de zwakke plekken in hun beveiliging zitten. Met de overname wil IBM zijn X-Force-team versterken met red team security.

Meta neemt voor het eerst Chief Information Security Officer aan

07-06-2022
Software

Meta heeft voor het eerst in haar geschiedenis een Chief Information Security Officer aangesteld. Guy Rosen werkte eerder voor de controversiële VPN-service Onavo en zal nu toezicht houden op de beveiliging van gebruikersaccounts en het bedrijf.

MacOS 13 heet Ventura en krijgt de Multitasking-functie van Stage Manager

06-06-2022
Hardware

Apple introduceert macOS 13. De nieuwe versie van het besturingssysteem heet Ventura en is voorzien van nieuwe multitasking-functies. Daarnaast krijgt Spotlight nieuwe functies en krijgt het besturingssysteem een optie om een iPhone als webcam te gebruiken.

VorigePagina 101Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01