072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

Winkelketen CASA getroffen door ransomware-aanval

09-08-2022
Software

Winkelketen CASA is getroffen door een ransomware-aanval. Volgens het bedrijf zijn persoonsgegevens van klanten en medewerkers gelekt. CASA stelt dat de cyberaanval snel werd ontdekt, maar dat de computersystemen nog versleuteld waren.

Rechter: bestelknop 'bestelling afronden' van bol.com was niet duidelijk genoeg

09-08-2022
Internet

Volgens de kantonrechter was de knop 'bestellen compleet' waarmee klanten producten bij bol.com konden kopen niet duidelijk genoeg. Een klant die via deze knop producten heeft gekocht in de webwinkel, kan de overeenkomst dus ontbinden. Bol.com heeft de knop aangepast.

WhatsApp krijgt deze maand een instelling om de status 'nu online' te verbergen

09-08-2022
Software

WhatsApp krijgt deze maand verschillende nieuwe privacyfuncties, waaronder de mogelijkheid om de status 'nu online' te verbergen. Daarnaast kunnen gebruikers straks geen screenshots meer maken met View Once afbeeldingen en kunnen gebruikers stilletjes groepsgesprekken verlaten.

Google Stadia krijgt streamingfunctie om met een kleinere groep gebruikers te streamen

09-08-2022
Games

Google brengt twee nieuwe streamingfuncties voor Stadia uit, waaronder Party Stream. Met deze functie kunnen gebruikers een stream starten en delen met maximaal negen anderen. Voorheen stond Stadia gebruikers alleen toe om te streamen met een YouTube-livestream.

Multiplayer shooter ARC Raiders van ex-DICE CEO is uitgesteld tot 2023

09-08-2022
Games

De free-to-play multiplayer shooter Arc Raiders komt in 2023 uit, een jaar later dan eerder gecommuniceerd. Embark Studios is verantwoordelijk voor de game, een studio opgericht door Patrick Söderlund. Söderlund was eerder CEO bij EA en DICE.

Intel kondigt Arc Pro A workstation GPU's voor desktops en laptops aan

09-08-2022
Hardware

Intel heeft de eerste Arc Pro grafische kaarten voor workstations aangekondigd. Het gaat om drie gpu's, twee voor desktops en één voor laptops. De A50 is het topmodel, een dual slot desktopkaart die een hoger TDP heeft dan de andere twee modellen.

Take-Two stelt Marvel's Midnight Suns uit naar 31 maart 2023

09-08-2022
Games

De turn-based tactische RPG Marvel's Midnight Suns van XCOM-maker Firaxis Games wordt niet langer uitgebracht op 7 oktober, maar wordt uitgesteld tot "later in het fiscale jaar". Het fiscale jaar van uitgever Take-Two eindigt op 31 maart. De versies voor PS4, Xbox One en Switch worden later uitgebracht.

Snapchat gaat live met ouderlijk toezicht

09-08-2022
Internet

Snapchat is live gegaan met Family Center, de functie voor ouderlijk toezicht. Met deze functie kunnen ouders de vriendenlijst van hun kinderen zien en zien met wie ze communiceren. De functie heeft geen invloed op veel andere delen van de app.

Netflix verdubbelt zijn aanbod aan mobiele games dit jaar

08-08-2022
Games

Netflix zal in 2022 het aantal mobiele games dat via de streamingdienst kan worden gedownload meer dan verdubbelen. Er zijn momenteel 24 gratis games beschikbaar voor Netflix-abonnees en dat zouden er 50 moeten zijn.

Dutch Colosseum Dental betaalt losgeld aan criminelen na ransomware-aanval

08-08-2022
Software

Colosseum Dental Benelux heeft losgeld betaald aan de cybercriminelen die erin slaagden het systeem van de tandheelkundige organisatie binnen te dringen. Ongeveer 120 Nederlandse tandartspraktijken zijn tijdelijk gesloten vanwege de ransomware-aanval.

VorigePagina 103Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01