072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

ERVAAR ULTIEME PRESTATIES
MET DE NIEUWSTE
INTEL 13TH GENERATIE

previous arrow
next arrow

AMD: RDNA 3 biedt 50 procent verbetering in prestaties per watt versus RDNA 2

10-06-2022
Hardware

AMD's RDNA 3-architectuur zal dit jaar verschijnen met de komst van Navi 3 GPU's en zal volgens het bedrijf een prestatieverbetering van 50 procent per watt bieden ten opzichte van RDNA 2. RDNA 4 verschijnt dan in 2024.

Naughty Dog werkt aan standalone multiplayer-game The Last of Us

09-06-2022
Games

Sony PlayStation-studio Naughty Dog werkt aan een multiplayer-game die zich afspeelt in het The Last of Us-universum. Het wordt een op zichzelf staande game, met een eigen verhaal en nieuwe personages. Volgens de studio is de game net zo groot als eerdere The Last of Us-games.

Goat Simulator 3 met multiplayer komt dit najaar voor consoles en pc

09-06-2022
Games

Coffee Stain Studios zal Goat Simulator 3 in de herfst uitbrengen. Dat is de opvolger van Goat Simulator uit 2014. Een tweede deel in de serie bestaat niet. De nieuwe game speelt zich af op een nieuwe locatie en biedt multiplayer voor maximaal vier spelers.

Marvel's Midnight Suns Tactical RPG van XCOM Creators komt op 7 oktober

09-06-2022
Games

2K Games zal Marvel's Midnight Suns op 7 oktober uitbrengen voor pc en consoles. De game is gemaakt door het XCOM-team van Firaxis Games. Nieuwe personages worden onthuld in een nieuwe trailer, waaronder Spider-Man en Scarlet Witch.

Studio van voormalige Blizzard-medewerkers kondigt gratis rts Stormgate aan

09-06-2022
Games

Frost Giant Studios heeft Stormgate aangekondigd. Dat is een gratis te spelen realtime strategiespel dat zich in de toekomst afspeelt. De game wordt gemaakt in Unreal Engine 5 en kan alleen, tegen elkaar of in co-op worden gespeeld. Een bèta zou volgend jaar moeten beginnen.

Activision toont lange gameplay-video voor Call of Duty: Modern Warfare II

09-06-2022
Games

Uitgever Activision en ontwikkelaar Infinity Ward hebben hun eerste uitgebreide kijk op de gameplay van Call of Duty: Modern Warfare II gegeven. In een video laten de makers ruim zeven minuten gameplay zien van de singleplayer-campagne.

Apple wil USB-C-accessoires geen automatische toegang geven tot macOS Ventura

09-06-2022
Hardware

Gebruikers van Apple-laptops met M1- of M2-socs met macOS Ventura zullen binnenkort toestemming moeten verlenen om USB-C- of Thunderbolt-accessoires met het besturingssysteem te laten praten. De maatregel geldt voor drie dagen en kan handmatig worden uitgeschakeld.

Tactische actiegame Aliens: Dark Descent komt in 2023 naar consoles en pc

09-06-2022
Games

Focus Entertainment kondigt Aliens: Dark Descent aan. Dit is een spel voor één speler waarin spelers een team van soldaten besturen die het opnemen tegen buitenaardse wezens. De makers noemen het een tactische game met realtime gevechten.

Chrome kan binnenkort automatisch meldingen van websites blokkeren

09-06-2022
Software

Chrome heeft binnenkort de mogelijkheid om meldingen te blokkeren van websites die meldingen willen tonen. De browser bepaalt via machine learning of notificaties van bepaalde websites gewenst zijn of niet. Volgens Google vindt de verwerking van de gegevens plaats op het apparaat zelf.

Google lanceert online tool om landbedekking op aarde te monitoren

09-06-2022
Internet

Google heeft Dynamic World geïntroduceerd, een online tool die gedetailleerde en actuele informatie geeft over de landbedekking van de aarde. Met Dynamic World moeten ecosystemen en veranderingen in het aardoppervlak beter gemonitord worden.

VorigePagina 105Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01