072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

11 Bit Studios kondigt Frostpunk 2 aan

datum: 13-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Ontwikkelaar 11 Bit Studios heeft een vervolg op citybuilder Frostpunk aangekondigd. Het vervolg zal Frostpunk 2 gaan heten en zal voorlopig alleen op pc verschijnen. Wanneer de game uitkomt, is nog niet bekend.

In een trailer kondigt de indiestudio Frostpunk 2 aan. De gameplay is nog niet getoond en een releasedatum is nog niet bekend gemaakt. Het is duidelijk dat de game hetzelfde ijzige thema zal hebben als het eerste deel. De game speelt zich dertig jaar na een apocalyptische sneeuwstorm af die de wereld heeft bevroren en het leven op aarde erg moeilijk heeft gemaakt.

Frostpunk kwam in 2018 uit voor pc en verscheen later ook op consoles. In het spel moeten spelers een kolonie bouwen in zeer barre weersomstandigheden. Hierdoor lijkt de stedenbouwer ook op een survivalgame. Fronstpunk 2 komt naar Steam en de Epic Games Store . Er is nog geen consoleversie aangekondigd.

11 Bit Studios maakte het spel This War of Mine voor Frostpunk. In tegenstelling tot veel andere oorlogsgames, is de oorlogsgame niet gericht op de actie, maar op de ervaringen en het lijden van burgers in conflicten. De Poolse regering zette het spel op de leeslijst voor middelbare scholieren.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01