072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

11 Bit Studios kondigt Frostpunk 2 aan

datum: 13-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Ontwikkelaar 11 Bit Studios heeft een vervolg op citybuilder Frostpunk aangekondigd. Het vervolg zal Frostpunk 2 gaan heten en zal voorlopig alleen op pc verschijnen. Wanneer de game uitkomt, is nog niet bekend.

In een trailer kondigt de indiestudio Frostpunk 2 aan. De gameplay is nog niet getoond en een releasedatum is nog niet bekend gemaakt. Het is duidelijk dat de game hetzelfde ijzige thema zal hebben als het eerste deel. De game speelt zich dertig jaar na een apocalyptische sneeuwstorm af die de wereld heeft bevroren en het leven op aarde erg moeilijk heeft gemaakt.

Frostpunk kwam in 2018 uit voor pc en verscheen later ook op consoles. In het spel moeten spelers een kolonie bouwen in zeer barre weersomstandigheden. Hierdoor lijkt de stedenbouwer ook op een survivalgame. Fronstpunk 2 komt naar Steam en de Epic Games Store . Er is nog geen consoleversie aangekondigd.

11 Bit Studios maakte het spel This War of Mine voor Frostpunk. In tegenstelling tot veel andere oorlogsgames, is de oorlogsgame niet gericht op de actie, maar op de ervaringen en het lijden van burgers in conflicten. De Poolse regering zette het spel op de leeslijst voor middelbare scholieren.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01