072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Amerikaanse regering heeft aanwijzingen voor aanstaande Russische cyberaanvallen

22-03-2022
Software

De Amerikaanse president Joe Biden waarschuwt bedrijven in het land dat ze zich beter moeten voorbereiden op Russische cyberaanvallen. Er zouden nieuwe aanwijzingen zijn dat Rusland van plan is dergelijke aanvallen uit te voeren.

Meerdere Apple-services, waaronder App Store en iTunes offline na mislukte update

21-03-2022
Internet

Door een storing bij Apple zijn verschillende belangrijke diensten van het bedrijf momenteel niet of niet goed bereikbaar. Onder andere de Apple App Store, Apple Arcade en iTunes zijn op het moment van schrijven nog niet beschikbaar. Er is geen oorzaak bekend voor de uitval van de diensten van Apple.

CD Projekt RED kondigt nieuwe The Witcher-game aan op basis van Unreal Engine 5

21-03-2022
Games

CD Projekt RED werkt aan een geheel nieuwe game in de The Witcher-franchise. Voor de nieuwe game stapt de Poolse ontwikkelaar over van zijn eigen REDengine naar de Unreal Engine 5. Er is nog geen releasedatum bekend.

PlayStation Studios neemt Haven Studios over, ex-Stadia-topvrouw blijft baas

21-03-2022
Games

Sony's PlayStation Studios heeft de Canadese ontwikkelaar Haven Studios overgenomen voor een onbekend bedrag. De studio, opgericht door Jade Raymon, werkt sinds begin 2021 aan een onaangekondigde nieuwe IP voor de PlayStation.

Apple blokkeert aankopen via de Apple TV-app op Android TV en Google TV

21-03-2022
Software

Het is niet langer mogelijk om content te kopen of te huren via de Apple TV-app op apparaten met het Android TV- of Google TV-besturingssysteem. Het Apple TV+ abonnement kan nog steeds via dergelijke tv's worden gekocht.

OneWeb lanceert opnieuw satellieten na overeenkomst met SpaceX

21-03-2022
Internet

Internetsatellietbedrijf OneWeb lanceert opnieuw satellieten na ondertekening van een overeenkomst met SpaceX. De eerste lancering moet dit jaar nog plaatsvinden. OneWeb kon op verzoek van Roskosmos geen nieuwe satellieten lanceren met de Russische Sojoez-raket.

Emsisoft brengt decoderingstool uit voor Diavol ransomware

21-03-2022
Internet

Beveiligingsbedrijf Emsisoft heeft een decoderingstool online gezet voor de Diavol-ransomware, die is gekoppeld aan de Russische Trickbot-groep, van de gelijknamige malware. De decoderingstool heeft een origineel en een versleuteld bestand nodig om alle versleutelde gegevens te ontsleutelen.

AMD kondigt prijzen EPYC Milan-X CPU's met 3D V-Cache aan

21-03-2022
Hardware

AMD kondigt de prijs van de EPYC Milan-X refresh aan. Het topmodel en 'instapmodel' hebben respectievelijk een adviesprijs exclusief btw van 7974 euro en 3792 euro. De serverprocessors zijn nu beschikbaar en kunnen na een bios-update in een bestaande Milan SP3-socket worden geïnstalleerd.

TP-Link werkt routers bij zodat DNS-verzoeken niet langer worden gedeeld met Avira

21-03-2022
Hardware

Routerfabrikant TP-Link heeft een firmware-update uitgebracht voor de AX55- en X68-routers, waardoor de routers geen DNS-verzoeken meer delen met beveiligingsbedrijf Avira. Volgens TP-Link gebeurde dit per ongeluk door een softwarefout, ook als gebruikers dat niet wilden.

Mozilla voegt hardwareversnelling voor AV1-videocodec toe aan Firefox 100

21-03-2022
Software

Mozilla heeft hardwareversnelling voor de AV1-videocodec toegevoegd aan een interne build van Firefox. Dat blijkt uit een bericht op het Bugzilla-platform. De release-opmerkingen geven aan dat versie 100 van de browser hardwaredecodering van de videocodec zal ondersteunen.

VorigePagina 115Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01