072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

A Plague Tale: Innocence krijgt live-action tv-serie

18-03-2022
Games

Avonturenspel A Plague Tale: Innocence krijgt een officiële tv-serie. De Fransman Mathieu Turi zal de serie regisseren. Eerder werkte hij als assistent-regisseur bij Quentin Tarrantino aan Inglourious Basterds. Er is nog geen releasedatum voor de serie bekend.

Webshop toont per ongeluk Intel Arc GPU in Samsung Galaxy Book 2 Pro

18-03-2022
Hardware

Een Amerikaanse webshop B&H Photo Video bood korte tijd een Samsung Galaxy Book 2 Pro laptop aan met een niet eerder uitgebrachte Intel Arc-serie GPU. De verkooppagina is inmiddels offline gehaald. De officiële onthulling van Intel's Arc GPU's vindt plaats op 30 maart.

Ontwikkelaar node-ipc voegt bug toe die Russische bestanden verwijdert uit protest

18-03-2022
Internet

De ontwikkelaar van de populaire JavaScript-bibliotheek node-ipc heeft opzettelijk een kritieke kwetsbaarheid in de bibliotheek geïntroduceerd die bestanden op de computers van gebruikers met een IP-adres in Rusland of Wit-Rusland overschrijft en vervolgens een oproep voor wereldvrede weergeeft.

Proximus introduceert Flex XS met 100Mbit/s internet en mobiel abonnement

18-03-2022
Internet

Proximus introduceert het nieuwe Flex XS-abonnement, waarmee klanten 100Mbit/s internet kunnen afnemen in combinatie met één of meerdere mobiele abonnementen. Een tv-abonnement is standaard geen onderdeel van Flex XS.

Gran Turismo 7 is sinds donderdag niet meer speelbaar vanwege serverproblemen

18-03-2022
Games

Racegame Gran Turismo 7 is sinds donderdag onspeelbaar, omdat ontwikkelaar Polyphony Digital kampt met serverproblemen. Als gevolg hiervan zijn de servers van de game offline voor onderhoud. De game kan ook niet in single player worden gespeeld, omdat de game een internetverbinding vereist.

Gran Turismo 7 was niet speelbaar vanwege serverproblemen - Update

18-03-2022
Games

Racegame Gran Turismo 7 is sinds donderdag onspeelbaar, omdat ontwikkelaar Polyphony Digital kampt met serverproblemen. Als gevolg hiervan waren de servers van de game offline voor onderhoud. De game was ook niet speelbaar in single player, omdat de game een internetverbinding vereist.

Australische marktwaakhond klaagt Meta aan voor frauduleuze crypto-advertenties

18-03-2022
Internet

De Australian Competition & Consumer Commission heeft Facebook-moederbedrijf Meta voor de rechter gedaagd omdat het de verspreiding van frauduleuze crypto-advertenties met beroemde mensen niet heeft gestopt.

Hogwarts Legacy komt voor het einde van het jaar, ook voor Nintendo Switch

18-03-2022
Games

De aankomende rpg-set in de wereld van Harry Potter, Hogwarts Legacy, wordt dit jaar rond de feestdagen uitgebracht en wordt uitgebracht op Nintendo Switch naast de PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One en pc. De game speelt zich ongeveer 200 jaar voor de Harry Potter-boekenreeks af.

Hostingprovider RealHosting wordt onderdeel van Yourhosting

18-03-2022
Internet

Hostingbedrijf RealHosting wordt onderdeel van zusterbedrijf Yourhosting. Managed hostingklanten worden vanaf hun verlenging ondergebracht bij zusterbedrijf Savvii. Ook RealHosting-medewerkers die zich bezighouden met managed hosting gaan naar Savvii.

AMD bevestigt komst van 4800S Desktop Kit

18-03-2022
Hardware

AMD meldt de komst van een 4800S Desktop Kit. Volgens eerdere geruchten gaat het om een Micro-ATX bord met processor en uitgebreidere specificaties dan de vorige Desktop Kit.

VorigePagina 117Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01