072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Mozilla gebruikt Firefox-extensie voor onderzoek naar metavolgvolggedrag

11-01-2022
Software

Mozilla en de journalistieke organisatie The Markup gaan het komende half jaar data verzamelen voor onderzoek naar het volggedrag van Meta, het moederbedrijf van Facebook. De organisaties willen weten hoe Meta trackingpixels op het web inzet en gebruikt.

Nvidia neemt Nederlands bedrijf over dat software maakt voor HPC-systeembeheer

11-01-2022
Software

Nvidia neemt Bright Computing over, een Nederlands bedrijf dat software ontwikkelt om high-performance computersystemen te beheren. De software wordt gebruikt door honderden organisaties over de hele wereld en Nvidia is al een samenwerking aangegaan met het bedrijf.

Serious Sam: Siberian Mayhem komt 25 januari uit

11-01-2022
Games

Serious Sam 4 krijgt een standalone uitbreiding. Siberian Mayhem speelt zich af in Rusland en bevat naast nieuwe landschappen ook nieuwe monsters. De uitbreiding bevat vijf uitgebreide missies. Siberische Mayhem is ontstaan uit een mod.

Olympiërs mogen geen telefoons meenemen naar China uit angst voor spionage

11-01-2022
Software

Nederlanders die naar China reizen voor de Olympische Spelen krijgen 'dringend advies' om hun laptop en telefoon niet mee te nemen. Dat zeggen betrokkenen tegen de Volkskrant. De sportorganisatie NOC*NSF zou bang zijn voor surveillance vanuit China.

Microsoft stopt dit voorjaar met gratis te spelen game Forza Street

10-01-2022
Games

Microsoft stopt dit voorjaar met de gratis te spelen game Forza Street. Het bedrijf heeft maandag de nieuwste update voor de game uitgebracht. Forza Street verscheen in 2019 voor Windows-pc's en volgde een jaar later voor smartphones.

Gerucht: Sony draagt de ontwikkeling van Twisted Metal-reboot over naar nieuwe studio

10-01-2022
Games

Volgens VGC-bronnen is de ontwikkeling van een vermeende Twisted Metal-reboot uitbesteed aan een Sony first-party studio in Europa. Eerder werd verwacht dat het Britse Lucid Games, de maker van Destruction All-Stars voor de PS5, aan zo'n titel zou werken.

Intel: Alder Lake CPU DRM-problemen opgelost voor alle games

10-01-2022
Hardware

Intel heeft zijn lijst met games die vanwege DRM-software niet compatibel zijn met Intel's Alder Lake-CPU's opnieuw bijgewerkt. Volgens het bedrijf zijn alle DRM-problemen met zijn nieuwe processors nu opgelost op Windows 11 en Windows 10.

Gerucht: FromSoftware werkt aan nieuwe Armored Core-game

10-01-2022
Games

Dark Souls-ontwikkelaar FromSoftware zou werken aan een game in de Armored Core-serie. Het zou een sci-fi-game worden met een derdepersoonsperspectief, waarin spelers een mech besturen. De informatie komt uit een onderzoek onder ontwikkelaars.

Quantic Dream werkt aan game gebaseerd op PS4-techdemo The Dark Sorcerer

10-01-2022
Games

Het gerucht gaat dat ontwikkelaar Quantic Dream werkt aan een game die is gebaseerd op een technische demo die de studio in 2013 voor Sony maakte. Die demo, getiteld The Dark Sorcerer, moest laten zien waartoe de PlayStation 4 destijds in staat was.

Forza Horizon 5 heeft 15 miljoen spelers

10-01-2022
Games

Forza Horizon 5 heeft nu ongeveer 15 miljoen spelers. Dat aantal werd precies twee maanden na de release van de racegame bereikt. Het gaat niet om 15 miljoen verkopen, want de game maakt ook deel uit van het Game Pass-abonnement.

VorigePagina 119Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01