072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Intel verwijdert berichten dat Arc GPU's in Q1 2022 worden uitgebracht

07-01-2022
Hardware

Intel heeft alle 'Q1 2022'-berichten op de eigen website verwijderd op de pagina over de Arc GPU's. Dat gebeurde op meerdere plaatsen op die pagina. Dit lijkt te suggereren dat de introductie van deze discrete GPU's, die los staan van de CPU, een beetje naar achteren wordt geschoven.

AMD verwacht het AM5-platform net als AM4 nog lang te gebruiken

07-01-2022
Hardware

AMD's president Lisa Su zegt dat klanten kunnen verwachten dat de AM5-socket, net als het AM4-platform, lang zal worden gebruikt. De president zegt dat langdurig gebruik van stopcontacten goed is voor klanten en goed is geweest voor het bedrijf zelf.

De chipdivisie van hoofdontwikkelaar Apple vertrekt naar Intel om aan socs te werken

07-01-2022
Hardware

Jeff Wilcox, voormalig directeur van Apple's Mac System Architecture-divisie, sluit zich aan bij Intel om socs te ontwikkelen. De overstap naar Intel is opmerkelijk aangezien Wilcox bij Apple verantwoordelijk was voor de M1-chips, waardoor het bedrijf minder Intel-cpu's gebruikt.

Meer dan 110 miljoen maandelijks actieve apparaten hebben Android TV of Google TV

07-01-2022
Hardware

Google zegt dat er meer dan 110 miljoen maandelijkse actieve apparaten zijn die Android TV of het afgeleide Google TV als besturingssysteem hebben. Het platform is het afgelopen jaar flink gegroeid. Google TV is een op Android TV gebaseerd besturingssysteem met een andere interface.

IRacing neemt Monster Games over en praat over racegames voor een grotere markt

07-01-2022
Games

iRacing.com Motorsport Simulations, de ontwikkelaar en uitgever van het populaire pc-racesimulatiespel iRacing, heeft Monster Games overgenomen. IRacing verwijst in dat kader specifiek naar het introduceren van racegames voor een bredere markt.

GTA Online krijgt de verhaaluitbreiding van The Contract met Franklin en Dr. dre

08-12-2021
Games

Rockstar Games zal volgende week een nieuwe The Contract-uitbreiding voor GTA Online uitbrengen. Deze update voegt onder meer nieuwe missies toe waarin GTA V-personage Franklin een rol speelt. Ook rapper Dr. Dre komt naar GTA Online.

Pc-versie van Horizon Zero Dawn krijgt ondersteuning voor Nvidia DLSS en AMD FSR

08-12-2021
Games

Guerrilla Games heeft update 1.11 uitgebracht voor de pc-versie van Horizon Zero Dawn. De game krijgt daarom ondersteuning voor Nvidia DLSS en AMD FidelityFX Super Resolution. De game krijgt ook een verbeterd shader-beheersysteem.

Rapportage aan Ministerie van Economische Zaken en Klimaat: Nederland moet het leggen van zeekabels faciliteren

08-12-2021
Internet

Nederland moet actiever zijn in het faciliteren van het leggen van nieuwe Europese kabels. Het leggen van nieuwe kabels is namelijk efficiënter dan het langer gebruiken van bestaande kabels. Dat staat in een nieuw rapport over zeekabels van onderzoeksbureau Stratix aan het ministerie.

World of Warships: Legends komt naar iOS en Android

08-12-2021
Games

De tactische mmo-game World of Warships: Legends komt uit op iOS- en Android-apparaten. Een eerste test is momenteel aan de gang in Canada. Het is niet bekend wanneer de game beschikbaar zal zijn op mobiele apparaten voor de rest van de wereld.

De prijzen van videokaarten zijn sinds september met gemiddeld 25 procent gestegen

08-12-2021
Hardware

De prijzen van videokaarten zijn de afgelopen maanden flink gestegen. Dat blijkt uit gegevens van de Tweakers Pricewatch. Gemiddeld was dit een prijsstijging van 25 procent sinds september. De prijs van Nvidia's RTX 3060 steeg het snelst met 50 procent.

VorigePagina 122Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01