072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Websites van Amerikaanse luchthavens die het doelwit zijn van Russische hackers

10-10-2022
Software

Veertien websites van Amerikaanse luchthavens zijn maandag getroffen door cyberaanvallen van de Russische hackergroep Killnet. Het zou gaan om de publieke websites, zodat het daadwerkelijke vliegverkeer ongehinderd zou blijven.

Analisten: Van de vijf grootste pc-bedrijven groeit alleen Apple

10-10-2022
Hardware

Van de vijf grootste pc-fabrikanten leverde alleen Apple in het kwartaal meer pc's dan een jaar eerder. Lenovo, HP, Dell en ASUS leverden zelfs minder pc's, zeggen analistenbureaus Canalys en IDC. De daling was het grootst bij HP, met bijna 28 procent.

AMD verlaagt omzetprognose door tegenvallende vraag naar CPU's

10-10-2022
Hardware

AMD verlaagt zijn omzetprognose voor het afgelopen kwartaal. Dit komt volgens het bedrijf door een tegenvallende vraag in de pc-markt, waardoor het minder CPU's heeft geleverd. Op 1 november publiceert het bedrijf zijn definitieve kwartaalcijfers.

Intel bevestigt dat gelekte Alder Lake-uefi-broncode echt is

10-10-2022
Software

Intel bevestigt dat de UEFI-broncode voor zijn Alder Lake-processors is gelekt. Afgelopen weekend verscheen 5,86 GB aan bios-bestanden en tools om biosimages voor die processors te maken. Het bedrijf verwacht niet dat dit zal leiden tot beveiligingsproblemen.

Nvidia GeForce RTX 3060 Ti met GDDR6X-geheugen verscheen in de online winkel

10-10-2022
Hardware

Een Britse webwinkel maakte tijdelijk melding van de komst van een refresh van de Nvidia GeForce RTX 3060 Ti videokaart. Deze nieuwe videokaart heeft sneller GDDR6X-geheugen, in plaats van GDDR6. Er gingen al eerder geruchten over de komst van deze videokaart.

Mozilla brengt Firefox-update uit om problemen met Avast op te lossen

09-10-2022
Software

Mozilla heeft versie 105.0.3 van Firefox uitgebracht. Deze update is bedoeld om problemen op te lossen die zich hebben voorgedaan met de antivirussoftware van Avast. Volgens een Mozilla-ontwikkelaar ondervonden duizenden Firefox-gebruikers problemen.

Blizzard vereist sms-verificatie voor Call of Duty: Modern Warfare II

09-10-2022
Games

Call of Duty: Modern Warfare II-spelers moeten hun telefoonnummer opgeven voor sms-verificatie als ze de game willen spelen. Dit is volgens een Blizzard-ondersteuningspagina. De verplichting gold voorheen ook voor nieuwe Overwatch 2-spelers.

Twitter dringt er bij gebruikers op aan om tweets te delen via Twitter nadat ze een screenshot hebben gemaakt

09-10-2022
Internet

Twitter test een pop-upmelding die iOS-gebruikers moet aanmoedigen om een Twitter-bericht via het Twitter-platform te delen nadat ze er eerder een screenshot van hebben gemaakt. Het is niet duidelijk of de pop-upmelding uiteindelijk voor alle gebruikers zal worden uitgerold.

Vermeende broncode van Intel Alder Lake-sokken verschijnt online

08-10-2022
Software

De vermeende broncode van Intel's Alder Lake-sokken is online opgedoken. Een onbekende hacker heeft 5,8 GB aan materiaal op 4chan gezet en de broncode is nu ook te vinden op GitHub. De bestanden bevatten de broncode en tools om een bios of uefi te maken voor Alder Lake-chips.

Vermeende Intel Alder Lake BIOS-broncode verschijnt online

08-10-2022
Software

De vermeende broncode voor de bios voor Intel's Alder Lake-chips is online verschenen. Een onbekende hacker heeft 5,8 GB aan materiaal op 4chan gezet en de broncode is nu ook te vinden op GitHub. De bestanden bevatten de broncode en tools om een bios of uefi te maken voor Alder Lake-chips.

VorigePagina 123Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01