072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Meta is 'absoluut niet van plan' Europa te verlaten met Facebook

07-02-2022
Internet

Als het aan Meta ligt, moeten diensten als Facebook en Instagram in Europa beschikbaar blijven. Het bedrijf zou "absoluut niet van plan of plannen" zijn om zich terug te trekken uit de EU, maar is onderworpen aan nieuwe wetgeving voor trans-Atlantische gegevensoverdracht.

Nederlandse studio helpt Funcom bij ontwikkeling Dune open world game

07-02-2022
Games

Abstraction Games is betrokken bij de ontwikkeling van een open wereld multiplayer survival game die zich afspeelt in het Dune universum. Die game is gemaakt met Unreal Engine en de Nederlandse studio werkt aan verschillende technische aspecten.

Newcom: TikTok overtreft Twitter in aantal dagelijkse Nederlandse gebruikers

07-02-2022
Internet

TikTok is Twitter voorbijgestreefd in het aantal dagelijkse gebruikers in Nederland, stelt onderzoeksbureau Newcom. Ongeveer 10 procent van de respondenten in de enquête gebruikt Twitter dagelijks, vergeleken met 11 procent voor TikTok.

Delta test kabelmodem met 2,5 Gbit/s Ethernet-poort en wifi 6

07-02-2022
Hardware

Internetprovider Delta test een nieuw kabelinternetmodem. Het gaat om de Sagemcom F@st 3896, een modem met drie gigabit Ethernet-aansluitingen en een 2,5 Gbit/s Ethernet-poort. De snelheid van de netwerkverbinding is onafhankelijk van de internetsnelheid.

Bloomberg: Touch Bar verdwijnt dit jaar van de laatste MacBook in de line-up

07-02-2022
Hardware

Dit jaar vervangt Apple de laatste MacBook-laptop die hij nog verkoopt met Touch Bar door een model zonder de OLED-strip boven het toetsenbord. Hiermee zou een einde komen aan de poging om de functietoetsen na zes jaar te vervangen.

Age of Empires III: Definitive Edition krijgt coöpmodus

07-02-2022
Games

Age of Empires III: Definitive Edition heeft een coöpmodus gekregen. Hierdoor kunnen spelers samen historische veldslagen naspelen. Er is keuze uit twaalf scenario's, inclusief de DLC's. Om de DLC's in coöp te spelen, hoeft slechts één speler ze te bezitten.

'Spionnen leggen via LinkedIn contact met Nederlandse werknemers techbedrijven'

07-02-2022
Internet

De AIVD stelt dat de afgelopen jaren duizenden Nederlanders op LinkedIn een uitnodiging hebben gekregen van Chinese of Russische spionnen. Na het eerste contact proberen ze de medewerkers over te halen gevoelige informatie te verstrekken of te verkopen, zegt de inlichtingendienst.

Store That Leaked Witcher 3 For Switch zet Arkham Collection voor Switch

06-02-2022
Games

Sommige Batman: Arkham-games lijken naar de Nintendo Switch te komen. Ze zijn online gezet door een online winkel. De inhoud van de 'Batman Arkham Collection' wordt niet vermeld, maar dezelfde collectie op andere platforms omvat Asylum, City en Knight.

Discord werkt aan forum-achtige functies voor meer overzicht over chats

06-02-2022
Internet

Chatapp Discord gaat enkele nieuwe features testen, die het onder meer moeten vergemakkelijken om een overzicht te krijgen van onderwerpen die in tekstkanalen worden besproken, vergelijkbaar met het overzicht dat een forum biedt.

Google geeft scholen informatie over hoe ze Chromebooks zelf kunnen repareren

06-02-2022
Hardware

Google lanceert een reparatiecampagne voor Chromebooks die op scholen worden gebruikt. Het bedrijf geeft voorlichting over hoe onderwijsinstellingen deze reparatieprocessen kunnen inrichten, wat er gerepareerd kan worden, hoe en wat dat doet met de garantie op de apparaten.

VorigePagina 124Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01