072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Intel verruilt bug bounty-platform HackerOne voor Intigriti

02-12-2021
Software

Intel verplaatst zijn bug bounty-programma van HackerOne naar Intigriti. Het bedrijf wil niet zeggen waarom het dat doet, maar de beloningen voor kwetsbaarheden zullen waarschijnlijk hetzelfde blijven als bij het vorige programma.

Respawn Entertainment haalt eerste Titanfall-game uit de verkoop

01-12-2021
Games

Respawn Entertainment heeft de eerste Titanfall-game uit de verkoop gehaald. Dat maakt de studio bekend. Een concrete reden geeft het bedrijf hiervoor niet, maar meldt wel dat de multiplayerservers van de game online blijven.

DICE brengt derde Battlefield 2042-update uit met wekelijkse missies en bugfixes

01-12-2021
Games

DICE zal donderdag de derde update voor Battlefield 2042 uitbrengen. Deze update voegt onder andere wekelijkse missies en verschillende bugfixes toe. De update heeft in totaal "meer dan 150 wijzigingen en bugfixes", meldt DICE.

Microsoft Teams krijgt betaalde Essentials-versie voor kleine bedrijven

01-12-2021
Software

Microsoft heeft een Essentials-versie van Microsoft Teams uitgebracht, die is gericht op kleine bedrijven. Hiermee kunnen gebruikers onbeperkt videogesprekken voeren van maximaal 30 uur. De service kost 3,40 euro per gebruiker per maand, exclusief btw.

Fall Guys: Ultimate Knockout komt dit jaar niet meer naar Switch en Xbox

01-12-2021
Games

De Battleroyale-game Fall Guys: Ultimate Knockout is al uitgebracht voor pc en PlayStation 4, maar de release voor Nintendo Switch, Xbox One en Xbox Series X/S laat nog op zich wachten. De maker bevestigt nu dat de game dit jaar niet meer voor deze platformen uitkomt.

Fortnite voegt Party Worlds-modus toe voor spelers om nieuwe vrienden te maken

01-12-2021
Games

Epic Games heeft een nieuwe modus in Fortnite geïntroduceerd die er vooral op gericht is spelers met elkaar te laten socializen. Epic zegt dat niet alleen kennissen samen kunnen hangen, maar het ook mogelijk wordt om nieuwe vrienden te maken.

Dreams-tool voor het maken van games krijgt een update met nieuwe gebruikersinterface en sjablonen

01-12-2021
Games

De PlayStation 4-game Dreams, waarmee spelers hun eigen games kunnen ontwerpen, heeft een flinke update gekregen. De gebruikersinterface voor het maken van games is herzien en er zijn genresjablonen toegevoegd. De ontwikkelaar brengt ook een nieuwe Dreams-game uit.

Rockstar stelt fysieke release van definitieve editie GTA Trilogy uit

01-12-2021
Games

Rockstar heeft aangekondigd dat het de fysieke release van de GTA-remasters zal uitstellen. De fysieke release staat nu gepland voor 17 december. De Switch zal nog langer moeten wachten en krijgt in 2022 een fysieke release.

SpaceX wil internet aanbieden op lijnvluchten met Starlink

01-12-2021
Internet

SpaceX wil zijn satellietinternet aanbieden aan luchtvaartmaatschappijen om passagiers tijdens hun vlucht van internet te voorzien. De technologie wordt momenteel getest door het bedrijf en SpaceX hoopt binnenkort de internetdienst aan de eerste luchtvaartmaatschappijen te kunnen leveren.

Twitter verwijdert op verzoek privéfoto's van gebruikers

30-11-2021
Internet

Twitter heeft dinsdag strengere regels aangekondigd voor het delen van media van mensen zonder toestemming. Het platform zal op verzoek afbeeldingen van gebruikers verwijderen als de afbeeldingen worden verspreid zonder toestemming van de maker of de persoon op de afbeeldingen.

VorigePagina 126Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01