072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

'iMac met nieuwe soc komt op zijn vroegst in tweede helft van dit jaar'

06-03-2023
Hardware

Apple-expert Mark Gurman meldt dat Apple iMacs in de maak heeft die mogelijk draaien op de aankomende M3-chips. De toestellen kunnen op zijn vroegst in de tweede helft van dit jaar op de markt komen. De onthulling van de M3 zou in juni plaatsvinden op WWDC.

'Counter-Strike in Source 2-engine komt binnen maand als bèta uit'

06-03-2023
Games

'Counter-Strike 2', vermoedelijk in de vorm van CS:GO met een engine-upgrade, is in de maak en zal binnen een maand in bèta worden getest. Dat zeggen althans bronnen van gamejournalist Richard Lewis, maar een recente Nvidia-driver bevat ook verwijzingen naar de game.

Armored Core 6 komt eind september uit

05-03-2023
Games

Gamewebsite Exputer beweert dat FromSoftware Armored Core 6: Fires of Rubicon in september of oktober 2023 zal uitbrengen. Volgens Exputer wil FromSoftware de game uitbrengen voordat de nieuwe Elden Ring DLC op de markt komt.

Wii U-servers Mario Kart 8 en Splatoon tijdelijk offline vanwege kwetsbaarheden

05-03-2023
Games

Nintendo heeft de servers van Mario Kart 8 en Splatoon voor het Wii U-systeem tijdelijk offline gehaald. Het Japanse bedrijf heeft kwetsbaarheden ontdekt in de online servers van deze games en werkt aan een noodpatch. Wanneer die komt is nog niet duidelijk.

'Intel werkt aan video-opschalingstechnologie voor Chromium-browsers'

05-03-2023
Hardware

Volgens Videogamecardz werkt Intel aan een opschalingstechniek voor video die alleen werkt in Chromium-browsers. De functie is nog niet officieel aangekondigd, maar zou op bepaalde Intel-systemen al geactiveerd kunnen worden via een apart commando.

De LastPass-hack maakte gebruik van de Plex-kwetsbaarheid die drie jaar geleden werd gepatcht

04-03-2023
Internet

De LastPass-hack van afgelopen november maakte gebruik van een kwetsbaarheid in Plex die al in mei 2020 was gepatcht, ontdekte PCMag. De hack had voorkomen kunnen worden als de medewerker op wiens thuiscomputer de malware was geïnstalleerd de software had geüpdatet.

Doom Eternal is de eerste game die native ray tracing op Steam Deck krijgt

04-03-2023
Games

Steam heeft voor het eerst native ray tracing op het Steam Deck ingeschakeld. De eerste game die ray tracing ondersteunt, is Doom Eternal. Volgens Valve komt er in de toekomst ook ondersteuning voor DirectX Raytracing.

'Ondanks verplichting ontbreekt telefoonnummer bij grote Nederlandse webshops'

04-03-2023
Internet

Twaalf van de honderd grootste webshops van Nederland hebben geen telefoonnummer op hun website staan, ondanks dat dit sinds mei vorig jaar verplicht is. Dat ontdekte de NOS na inventarisatie.

Stability AI brengt Stable Diffusion-plug-in uit voor Blender

03-03-2023
Internet

Stability AI heeft een plug-in uitgebracht om Stable Diffusion in Blender te gebruiken. Stability for Blender maakt het mogelijk afbeeldingen te maken in de 3D-animatiesoftware met behulp van tekstbeschrijvingen.

Alienware toont nieuwe rgb-muis, headsets en toetsenbord voor gamers

03-03-2023
Hardware

Dell-dochter Alienware heeft nieuwe pc-randapparatuur voor gamers aangekondigd. Het bestaat uit een muis, een toetsenbord en twee headsets. Allen zijn voorzien van RGB-verlichting en op één na kunnen ze allemaal draadloos werken.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01