072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

Homeworld 3 release vertraagd vanwege 'kwaliteit' en 'duurzame ontwikkeling'

11-06-2022
Games

Homeworld 3 verschijnt niet meer in het laatste kwartaal van dit jaar, maar in de eerste helft van volgend jaar. Het uitstel zorgt ervoor dat de 'commitment to quality' van de ontwikkelaar behouden blijft, maar ook dat dit 'op een duurzame manier' kan gebeuren.

Telegram CEO: Premium-variant van app bevat extra grote bijlagen

11-06-2022
Internet

Telegram-oprichter Pavel Durov heeft inzicht gegeven in wat Telegram Premium inhoudt. De komst van Telegram Premium was al gelekt, maar officiële informatie was er nauwelijks. Volgens Durov blijven alle bestaande features gratis.

Telegram CEO: Premium-variant van app komt deze maand - update

11-06-2022
Internet

Telegram-oprichter Pavel Durov heeft inzicht gegeven in wat Telegram Premium inhoudt. De komst van Telegram Premium was al gelekt, maar officiële informatie was er nauwelijks. Volgens Durov blijven alle bestaande features gratis en komt Premium deze maand.

Dwerg-overlevingsspel The Lord of the Rings: Return to Moria komt in 2023

10-06-2022
Games

Ontwikkelaar Free Range Games werkt aan een game genaamd The Lord of the Rings: Return to Moria. Het is een survival- en knutselspel waarin spelers zorgen voor een dwergnederzetting. Return to Moria wordt exclusief op pc uitgebracht via de Epic Games Store.

Netflix verandert La casa de papel en The Queen's Gambit in mobiele games

10-06-2022
Games

Netflix kondigt nieuwe games aan voor abonnees van streamingdiensten. Er komen games gebaseerd op de series La casa de papel en The Queen's Gambit. Er komen ook verschillende bestaande games naar Netflix, waaronder Spiritfarer en Raji: An Ancient Epic.

PC Building Simulator 2 is tien dagen beschikbaar als open bèta

10-06-2022
Games

Spiral House heeft een bètaversie van PC Building Simulator 2 uitgebracht in de Epic Games Store. De open bèta loopt tot 20 juni en bevat de eerste vijf niveaus van de carrièremodus. De definitieve versie van het spel zou later dit jaar moeten verschijnen.

Bloober-team onthult horrorgame-lagen van angsten gebouwd op Unreal Engine 5

10-06-2022
Games

Ontwikkelaar Bloober Team heeft Layers of Fears onthuld, een psychedelische horrorgame binnen de Layers of Fear-franchise. De game is gebaseerd op Unreal Engine 5 en komt begin 2023 uit voor de PlayStation 5, pc en Xbox Series X en S.

Keywords Studios neemt Age of Empires studio Forgotten Empires over

10-06-2022
Games

Keywords Studio neemt game-ontwikkelaar Forgotten Empires over voor $ 32,5 miljoen. Forgotten Empires ontwikkelde onder meer de Definitive Editions uit de Age of Empires franchise.

WhatsApp breidt groepslimiet uit naar 512 gebruikers

10-06-2022
Internet

WhatsApp verdubbelt het aantal gebruikers dat kan deelnemen aan een groepschat. Vanaf nu is de maximale groepsgrootte 512 personen. De functie is nu een paar weken beschikbaar via de bètaversie van de app en is nu beschikbaar voor alle gebruikers.

MIT beschrijft Pacman-aanval die geheugenbescherming omzeilt

10-06-2022
Software

Beveiligingsonderzoekers van MIT hebben een hardwarekwetsbaarheid ontdekt in een beveiligingsmechanisme van Arm-chips zoals Apple's M1 soc. Ze beschrijven hoe het kan worden misbruikt bij een aanval om de geheugenbescherming te omzeilen.

VorigePagina 135Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01