072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

ERVAAR ULTIEME PRESTATIES
MET DE NIEUWSTE
INTEL 13TH GENERATIE

previous arrow
next arrow

Rogue Legacy 2 lanceert 28 april voor pc en Xbox-consoles

08-04-2022
Games

Rogue Legacy 2 komt op 28 april uit op Steam, de Epic Games Store en de Xbox One- en Xbox Series-consoles. De game was twee jaar in Early Access-ontwikkeling, maar zal eind april als volledige versie worden uitgebracht.

Total War: Warhammer III heeft in slechts een paar dagen bijna 700 mods op Steam Workshop

08-04-2022
Games

Total War: Warhammer III, de derde titel in Total War's strategiespelreeks die zich richt op de fantasiewereld van Warhammer, kreeg een paar dagen geleden Steam Workshop-ondersteuning. Dat heeft al geleid tot een kleine 700 mods.

Google Meet verwijdert elke gebruiker na zeven minuten uit de vergadering

08-04-2022
Internet

Google rolt vanaf maandag stapsgewijs een update uit voor zijn videovergader-app Meet. Na de update wordt de eerste deelnemer na zeven minuten automatisch verwijderd uit de Meet-bijeenkomst, als de app hem als 'niet aanwezig' beschouwt.

Maker van Race Control-app voor het bekijken van F1-streams die werken aan een oplossing voor drm-probleem

08-04-2022
Internet

Ontwikkelaar en tweaker Rob van der Pol werkt aan een oplossing voor problemen waar gebruikers van zijn Race Control app tegenaan lopen. Deze app, waarmee je meerdere F1-streams tegelijk kunt bekijken, kampt met problemen door verbeterde beveiliging van het F1-tv-platform.

Nieuwe Metroid Dread-update voegt Boss Rush-modi en twee moeilijkheidsniveaus toe

08-04-2022
Games

Nintendo heeft donderdag een gratis update uitgebracht voor de Switch-game Metroid Dread, die drie verschillende Boss Rush-modi bevat. Daarnaast zijn er twee nieuwe moeilijkheidsgraden toegevoegd: de gemakkelijke Rookie-modus en de bovengemiddelde moeilijke Dread-modus.

Oudere G Suite-gebruikers kunnen zich gratis aanmelden voor Google Workspace

08-04-2022
Internet

Google heeft binnenkort een wachtlijst voor gebruikers van de gratis legacy-versie van G Suite. Gebruikers die vóór 1 juni lid worden van deze lijst, komen in aanmerking voor de gratis optie van Google Workspace zodra deze beschikbaar komt.

Intel: laptops met Arc GPU's verschijnen de komende weken in meerdere regio's

08-04-2022
Hardware

Intel zegt dat fabrikanten in meerdere regio's de komende weken laptops beschikbaar zullen hebben met Arc Alchemist grafische kaarten. Eerder zei het bedrijf dat deze laptops pas aan het einde van het huidige tweede kwartaal beschikbaar zouden zijn.

Twitter test 'unmention'-functie voor gebruikers

08-04-2022
Internet

Twitter test een functie die vermeldingen verwijdert, rechtstreekse vermeldingen en koppelingen naar de gebruikersnaam van een gebruiker. Met deze functie kunnen gebruikers zichzelf 'verwijderen' uit een gesprek op het platform.

Google test aanvullende tekstzoekopdrachten in Google Lens

07-04-2022
Internet

Google staat Engelstalige gebruikers van Google Lens toe om aanvullende tekstzoekopdrachten uit te voeren om betere zoekresultaten te krijgen. De functie, multisearch genaamd, werkt momenteel alleen voor Engelssprekende gebruikers in de Verenigde Staten en is nog in bèta.

Google publiceert privacygids voor Chrome 100

07-04-2022
Software

De komende weken rolt Google vanaf versie 100 een privacyhandleiding uit voor gebruikers van Chrome. Via deze digitale handleiding kunnen gebruikers stap voor stap de privacyinstellingen van hun browser aanpassen en achterhalen welke impact deze hebben op de browse-ervaring.

VorigePagina 137Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01