072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

ERVAAR ULTIEME PRESTATIES
MET DE NIEUWSTE
INTEL 13TH GENERATIE

previous arrow
next arrow

Details waarvan wordt vermoed dat Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 naar buiten komt

07-04-2022
Hardware

Er zijn details naar voren gekomen van wat waarschijnlijk de Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 zal worden genoemd. Het systeem-op-een-chip voor smartphones heeft Arm Cortex A710- en A510-kernen, volgens een screenshot dat de ronde doet.

Remedy werkt aan remake van Max Payne en Max Payne 2

07-04-2022
Games

Gamestudio Remedy is met Rockstar overeengekomen om remakes te maken van Max Payne en Max Payne 2: The Fall of Max Payne. De games komen onder andere uit voor de PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Meta annuleert Facebook F8 ontwikkelaarsconferentie vanwege focus op metaverse

07-04-2022
Software

Meta heeft de Facebook F8-ontwikkelaarsconferentie geannuleerd. Waar het evenement de afgelopen jaren door de pandemie niet fysiek werd gehouden, richt Meta zich nu op de metaverse als aanleiding. Connect, voorheen Oculus Connect, wordt later dit jaar voortgezet.

Storing bij internetknooppunt AMS-ix veroorzaakte kortstondig internetproblemen - update

06-04-2022
Internet

Internetknooppunt AMS-ix had woensdagochtend een storing, waardoor providers en hostingproviders sessies moesten omleiden. Dit zorgde voor landelijke vertragingen en verbindingsproblemen.

Apple heeft na week nog geen twee nuldagen gerepareerd in Big Sur en Catalina

06-04-2022
Software

Apple heeft twee bekende kwetsbaarheden in macOS Big Sur en Catalina niet gepatcht, ondanks signalen dat de bug actief wordt uitgebuit. De kwetsbaarheid is verholpen in de nieuwe Monterey, maar oudere versies blijven bestaan, zeggen beveiligingsonderzoekers.

Apple houdt WWDC-ontwikkelaarsconferentie weer online van 6-10 juni

06-04-2022
Software

Net als twee voorgaande jaren zal de WWDC Developer Conference een online evenement zijn en zal plaatsvinden van 6-10 juni. Wel organiseert Apple een 'speciale dag' voor Apple-ontwikkelaars en studenten in het Apple Park in Cupertino om samen de presentatievideo's te bekijken.

Microsoft kondigt tabbladen voor Windows Verkenner aan

05-04-2022
Software

Microsoft vernieuwt Windows Verkenner in Windows 11. De Verkenner krijgt een nieuw ontwerp en nieuwe tabbladen. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe Windows Verkenner aan Windows 11 wordt toegevoegd.

Epic Games maakt Unreal Engine 5 officieel beschikbaar

05-04-2022
Games

Epic Games kondigt aan dat Unreal Engine 5 officieel beschikbaar is voor game-ontwikkelaars. De nieuwe engine bevat verschillende nieuwe features en verbeteringen en moet ervoor zorgen dat gamemakers nog mooiere werelden kunnen creƫren.

Plex-functie geeft aan op welke streamingdiensten films en series kunnen worden bekeken

05-04-2022
Software

Plex krijgt een tabblad Ontdekken, waarop wordt gebundeld op welke streamingdiensten een tv-serie of film kan worden bekeken. Die informatie is volgens Plex gelokaliseerd in de regio van de gebruiker en omvat Netflix-, Disney+- en HBO Max-integraties.

Ubisoft kondigt smartphoneversie van Rainbow Six Siege aan

05-04-2022
Games

Ubisoft werkt aan Tom Clancy's Rainbow Six Mobile, een mobiele versie van Rainbow Six Siege. De game is beschikbaar voor iOS en Android en stelt spelers in staat om in teams van vijf tegen vijf te strijden. De game is gratis te spelen en ontvangt kaarten en operators van Siege.

VorigePagina 139Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01