072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Europees Parlement onderzoekt gebruik Pegasus-spyware

10-02-2022
Software

Verschillende EP-leden gaan een onderzoekscommissie instellen om het gebruik van de Pegasus-spyware te onderzoeken. De commissie gaat onderzoeken in hoeverre de spyware is ingezet tegen politici en activisten.

Dark Souls-servers voor pc blijven offline tot na de release van Elden Ring

10-02-2022
Games

De multiplayer-servers van de pc-versies van de Dark Souls-games blijven nog een paar weken offline. Ontwikkelaar FromSoftware zegt dat het meer tijd nodig heeft om de servers te testen, dus multiplayer zal pas beschikbaar zijn na de release van Elden Ring.

Mario Kart 8 Deluxe krijgt zes DLC's met 48 nummers uit eerdere games

10-02-2022
Games

Nintendo biedt 48 karttracks van oudere Mario Kart-games aan als DLC voor Mario Kart 8 Deluxe. Switch-spelers kunnen vanaf volgende maand de eerste acht geremasterde cursussen kopen via een Booster Course Pass.

Valve brengt Portal en Portal 2 later dit jaar naar Nintendo Switch

10-02-2022
Games

Valve brengt Portal: Companion Collection later dit jaar naar Nintendo Switch. Deze bundel bevat de twee Portal-games die meer dan tien jaar geleden zijn uitgebracht. Het is de eerste keer dat de twee games naar een Nintendo-console komen.

Hello Games brengt deze zomer No Man's Sky uit voor Nintendo Switch

10-02-2022
Games

Hello Games brengt No Man's Sky naar Nintendo Switch. Een versie voor de handheld console zal in de zomer verschijnen. Alle uitbreidingen zijn daar ook te spelen. Veel details over de game zijn nog niet bekend.

Nintendo kondigt Wii Sports-opvolger voor Switch aan met voetbal en badminton

10-02-2022
Games

Nintendo brengt een opvolger van Wii Sports uit voor de Switch. Gebruikers kunnen klassieke sporten zoals golf en bowlen spelen, maar ook nieuwe sporten zoals voetbal en volleybal. Spelers kunnen het spel besturen via de Joy-Cons.

Microsoft zegt dat Teams 50 procent efficiënter is geworden

10-02-2022
Software

Volgens Microsoft is videobelplatform Teams nu vijftig procent efficiënter dan een jaar geleden. Het bedrijf zegt hier de afgelopen maanden veel aandacht aan te hebben besteed, waardoor de app bij intensief gebruik minimaal de helft van de snelheid is geworden.

Informatiebeveiligingsdienst wil gemeenten actief scannen op kwetsbaarheden

10-02-2022
Software

De Informatiebeveiligingsdienst of IBD is een pilot gestart waarin Nederlandse gemeenten actief scannen op kwetsbaarheden. De pilot werd in december al voorbereid en is daarna in versneld tempo ingezet voor de log4j-kwetsbaarheid. Het komend jaar wordt dit verder uitgebreid.

Microsoft wil Call of Duty-games blijven uitbrengen op PlayStation-consoles

09-02-2022
Games

Microsoft is van plan door te gaan met het uitbrengen van 'Call of Duty en andere populaire Activision Blizzard-titels' op PlayStation-consoles. Voorheen was niet duidelijk wat de overname van Activision Blizzard betekende voor de beschikbaarheid van oude en nieuwe games van de ontwikkelaar op de PS.

GT Sophy-AI kan e-sportcoureurs verslaan en komt naar Gran Turismo 7

09-02-2022
Games

Sony AI, Polyphony Digital en Sony Interactive Entertainment hebben een kunstmatige intelligentie ontwikkeld die professionele e-sporters in GT Sport kan verslaan. De AI wordt in de toekomst via een update aan Gran Turismo 7 toegevoegd.

VorigePagina 147Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01