072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Twitch benadrukt dat er bij recent datalek geen gebruikersgegevens zijn gelekt

15-10-2021
Software

Naar alle waarschijnlijkheid zijn er bij het recente datalek bij streamingplatform Twitch geen gebruikersdata op straat beland. Onder meer de wachtwoorden, inloggegevens en betalingsgegevens van gebruikers zouden onaangetast blijven.

Animal Crossing: New Horizons krijgt laatste grote update en eerste betaalde DLC

15-10-2021
Games

Nintendo brengt zowel een laatste gratis update als een eerste DLC-pakket uit voor Animal Crossing: New Horizons. Update 2.0 en de Happy Home Paradise DLC komen beide uit op 5 november. Ook komt er een nieuw Switch Online-abonnement bij.

Hardkernel stopt Odroid H2+ computerbord vanwege chiptekort

15-10-2021
Hardware

Hardkernel zegt dat het de Odroid H2+ niet langer zal produceren. Dit komt door de 'onzekere situatie rondom belangrijke onderdelen'. De single-board computer heeft een Intel Celeron J4115 quad-core CPU en werd afgelopen juni aangekondigd.

GitLab heeft een succesvolle IPO gemaakt

15-10-2021
Software

DevOps-platform GitLab is donderdag naar de beurs gegaan in de VS. Aan het einde van de dag waren de aandelen 35 procent meer waard dan aan het begin. GitLab heeft met zijn IPO bijna $ 650 miljoen opgehaald.

Ontwikkelaars willen Activision anti-cheat systeem analyseren na stuurprogramma lek

15-10-2021
Games

De kerneldriver voor Activision's nieuwe anti-cheatsysteem Ricochet is online verschenen en er wordt gewerkt aan reverse-engineering van het systeem. Dat beweert Twitter-account Anti-Cheat Police Department, dat informatie verzamelt op het gebied van online cheaten.

Google stuurde 33 procent meer waarschuwingen voor staatshacks

15-10-2021
Software

De Threat Analysis Group van Google heeft dit jaar al 50.000 waarschuwingen naar gebruikers gestuurd dat hun account het doelwit is van phishing- of malware-aanvallen die door de staat lijken te zijn geïnitieerd of ondersteund. Dat is een stijging van 33 procent ten opzichte van 2020.

Screenshots tonen Android-apps op Windows 11

15-10-2021
Software

Schermafbeeldingen tonen draaiende Android-apps op Windows 11 via het subsysteem van het Android-besturingssysteem. De screenshots verschenen op een Chinees forum en bevatten de Android-app van WeChat in Windows 11.

WhatsApp begint end-to-end-encryptie voor back-ups uit te rollen

14-10-2021
Internet

Facebook is begonnen met het uitrollen van end-to-end-codering voor back-ups van WhatsApp-chatberichten op iOS en Android. Dat meldt Mark Zuckerberg op Facebook. De functie wordt langzaam uitgerold in de nieuwe versie van WhatsApp.

Microsoft trekt stekker uit Chinese versie van LinkedIn en komt met alternatief

14-10-2021
Internet

Microsoft stopt binnenkort met het gebruik van LinkedIn in China. Volgens het bedrijf was het sociale aspect van het platform niet succesvol en moest het functioneren in steeds moeilijker wordende Chinese omstandigheden. In ruil daarvoor introduceert Microsoft later dit jaar een platform waarop alleen vacatures te zien zijn.

Studie: Huawei, Samsung, Realme, Xiaomi verzamelen massaal data via Android

14-10-2021
Software

Onderzoekers van de Universiteit van Edinburgh stellen dat de Android-versies van Huawei, Samsung, Realme, Xiaomi en LineageOS ongevraagd data van gebruikers verzamelen. De gegevens worden gedeeld met Google, Microsoft en Facebook, die systeemapps vooraf op het besturingssysteem hebben geïnstalleerd.

VorigePagina 156Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01