072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Halo Infinite komt op 8 december - Update

25-08-2021
Games

Microsoft brengt Halo Infinite op 8 december uit voor Xbox-consoles en Windows. De game maakt deel uit van Game Pass en het multiplayer-gedeelte is gratis te spelen. Halo Infinite zou vorig jaar uitkomen met de Xbox Series X en S, maar liep vertraging op.

OnlyFans schort beleidswijziging op die seksueel materiaal verbiedt

25-08-2021
Internet

OnlyFans heeft het gewijzigde beleid om seksueel materiaal van het platform te weren opgeschort. Het platform zegt "de nodige toezeggingen" te hebben gekregen om het aangepaste beleid niet door te hoeven voeren.

Actie-RPG Stray Blade met soulachtige gevechten in 2022

25-08-2021
Games

Point Blank Games en 505 Games werken samen aan Stray Blade, een actie-RPG die ergens volgend jaar zal verschijnen voor pc en consoles. De game combineert wereldverkenning met een intens vechtsysteem dat lijkt op dat van de Dark Souls-games.

Crusader Kings III komt naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S

25-08-2021
Games

Grootse stategy game Crusader Kings III is nu bijna een jaar beschikbaar op pc en ontwikkelaar en uitgever Paradox brengt de titel nu ook naar de PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Dat is een opvallende stap, want de complexe game is niet lijkt meteen heel geschikt voor consoles.

League of Legends-kampioenschap verhuist van China naar Europa vanwege corona-problemen

25-08-2021
Games

Het League of Legends Wereldkampioenschap zou in China plaatsvinden, maar is een maand voor de start van het grote eindtoernooi verplaatst naar Europa. Riot Games wijst op beperkingen waardoor het niet kon garanderen dat alle teams en spelers aanwezig konden zijn.

Microsoft toont nieuwe afbeeldingen Forza Horizon 5 en onthult Tourist-modus

24-08-2021
Games

Microsoft en ontwikkelstudio Playground Games hebben nieuwe beelden laten zien van racegame Forza Horizon 5. De makers bevestigden ook de aanwezigheid van een aantal auto's, waaronder de Mercedes-AMG ONE en de Ford Bronco Badlands.

Microsoft Flight Simulator krijgt competitieve racemodus met stuntvliegtuigen

24-08-2021
Games

Microsoft voegt dit najaar een competitieve spelmodus toe aan Flight Simulator. Spelers krijgen de kans om tegen elkaar te racen met stuntvliegtuigen. Microsoft is hiervoor een samenwerking aangegaan met de Reno Air Racing Association.

Bungie onthult nieuwe Destiny 2-uitbreiding The Witch Queen

24-08-2021
Games

Bungie heeft de volgende uitbreiding voor Destiny 2 aangekondigd. De nieuwe uitbreiding heet The Witch Queen en is de vierde uitbreiding voor de game. Volgens de uitgever komt de uitbreiding op 22 februari uit.

EA geeft patent voor Apex Legends Ping-systeem vrij aan andere ontwikkelaars

24-08-2021
Games

EA stelt vijf gepatenteerde toegankelijkheidsgerelateerde technologie├źn ter beschikking aan andere ontwikkelaars. Deze omvatten het Ping-systeem van Apex Legends en opties voor kleurenblinden.

Nvidia's DLSS werkt vanaf september met DirectX en Steam Proton op Linux

24-08-2021
Hardware

In september is het mogelijk om 11 en 12 games te spelen op Linux DirectX met behulp van Nvidia's Deep Learning Supersampling-techniek. Dat werkt in combinatie met Steam Proton. Het was al mogelijk om DLSS op Linux te gebruiken met games die de Vulkan api gebruiken.

Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01