072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Fortnite voegt Party Worlds-modus toe voor spelers om nieuwe vrienden te maken

01-12-2021
Games

Epic Games heeft een nieuwe modus in Fortnite geïntroduceerd die er vooral op gericht is spelers met elkaar te laten socializen. Epic zegt dat niet alleen kennissen samen kunnen hangen, maar het ook mogelijk wordt om nieuwe vrienden te maken.

Dreams-tool voor het maken van games krijgt een update met nieuwe gebruikersinterface en sjablonen

01-12-2021
Games

De PlayStation 4-game Dreams, waarmee spelers hun eigen games kunnen ontwerpen, heeft een flinke update gekregen. De gebruikersinterface voor het maken van games is herzien en er zijn genresjablonen toegevoegd. De ontwikkelaar brengt ook een nieuwe Dreams-game uit.

Rockstar stelt fysieke release van definitieve editie GTA Trilogy uit

01-12-2021
Games

Rockstar heeft aangekondigd dat het de fysieke release van de GTA-remasters zal uitstellen. De fysieke release staat nu gepland voor 17 december. De Switch zal nog langer moeten wachten en krijgt in 2022 een fysieke release.

SpaceX wil internet aanbieden op lijnvluchten met Starlink

01-12-2021
Internet

SpaceX wil zijn satellietinternet aanbieden aan luchtvaartmaatschappijen om passagiers tijdens hun vlucht van internet te voorzien. De technologie wordt momenteel getest door het bedrijf en SpaceX hoopt binnenkort de internetdienst aan de eerste luchtvaartmaatschappijen te kunnen leveren.

Twitter verwijdert op verzoek privéfoto's van gebruikers

30-11-2021
Internet

Twitter heeft dinsdag strengere regels aangekondigd voor het delen van media van mensen zonder toestemming. Het platform zal op verzoek afbeeldingen van gebruikers verwijderen als de afbeeldingen worden verspreid zonder toestemming van de maker of de persoon op de afbeeldingen.

Mojang Studios brengt deel twee grotten en kliffen uit in Minecraft Update 1.18

30-11-2021
Games

Dinsdag is het tweede deel van de eerder aangekondigde Caves & Cliffs-update uitgebracht voor Minecraft. De update voegt nieuwe biomen, blokken, muziek en andere functies toe aan de game van Mojang Studios. De update is gratis voor iedereen die Minecraft al bezit.

Nacon stelt vier wedstrijden uit, waaronder Vampire: The Masquerade - Swansong

30-11-2021
Games

Uitgever Nacon heeft vier games uitgesteld, waaronder Vampire: The Masquerade - Swansong. Deze game komt nu in mei volgend jaar uit, in plaats van in februari zoals eerder gecommuniceerd. Ook Blood Bowl 3, Train Life en Hotel Life zijn uitgesteld.

De mobiele game Rocket League Sideswipe is wereldwijd beschikbaar

30-11-2021
Games

Ontwikkelaar Psyonix heeft de iOS- en Android-game Rocket League Sideswipe wereldwijd beschikbaar gemaakt. De game is gratis te spelen en speelt zich, in tegenstelling tot de pc- en consoleversies, af in een 2D-omgeving.

Klanten Rabobank kunnen door storing niet internetbankieren - update

30-11-2021
Internet

Rabobank heeft een storing waardoor klanten niet kunnen inloggen op de Rabobank app of internetbankieren. De bank geeft geen details over de storing, maar zegt aan een oplossing te werken.

Telenet zet laatste klanten in België over van analoog naar digitaal tv-signaal

30-11-2021
Internet

Telenet stopt ook met analoge televisie in de laatste zes overgebleven Vlaamse gemeenten. Klanten in die regio's krijgen voortaan alleen nog een digitaal televisiesignaal. De overstap was al twee jaar aan de gang en is volgens de provider goed verlopen.

VorigePagina 178Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01