072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

ERVAAR ULTIEME PRESTATIES
MET DE NIEUWSTE
INTEL 13TH GENERATIE

previous arrow
next arrow

Bloomberg: Touch Bar verdwijnt dit jaar van de laatste MacBook in de line-up

07-02-2022
Hardware

Dit jaar vervangt Apple de laatste MacBook-laptop die hij nog verkoopt met Touch Bar door een model zonder de OLED-strip boven het toetsenbord. Hiermee zou een einde komen aan de poging om de functietoetsen na zes jaar te vervangen.

Age of Empires III: Definitive Edition krijgt coöpmodus

07-02-2022
Games

Age of Empires III: Definitive Edition heeft een coöpmodus gekregen. Hierdoor kunnen spelers samen historische veldslagen naspelen. Er is keuze uit twaalf scenario's, inclusief de DLC's. Om de DLC's in coöp te spelen, hoeft slechts één speler ze te bezitten.

'Spionnen leggen via LinkedIn contact met Nederlandse werknemers techbedrijven'

07-02-2022
Internet

De AIVD stelt dat de afgelopen jaren duizenden Nederlanders op LinkedIn een uitnodiging hebben gekregen van Chinese of Russische spionnen. Na het eerste contact proberen ze de medewerkers over te halen gevoelige informatie te verstrekken of te verkopen, zegt de inlichtingendienst.

Store That Leaked Witcher 3 For Switch zet Arkham Collection voor Switch

06-02-2022
Games

Sommige Batman: Arkham-games lijken naar de Nintendo Switch te komen. Ze zijn online gezet door een online winkel. De inhoud van de 'Batman Arkham Collection' wordt niet vermeld, maar dezelfde collectie op andere platforms omvat Asylum, City en Knight.

Discord werkt aan forum-achtige functies voor meer overzicht over chats

06-02-2022
Internet

Chatapp Discord gaat enkele nieuwe features testen, die het onder meer moeten vergemakkelijken om een overzicht te krijgen van onderwerpen die in tekstkanalen worden besproken, vergelijkbaar met het overzicht dat een forum biedt.

Google geeft scholen informatie over hoe ze Chromebooks zelf kunnen repareren

06-02-2022
Hardware

Google lanceert een reparatiecampagne voor Chromebooks die op scholen worden gebruikt. Het bedrijf geeft voorlichting over hoe onderwijsinstellingen deze reparatieprocessen kunnen inrichten, wat er gerepareerd kan worden, hoe en wat dat doet met de garantie op de apparaten.

'Google wil Stadia sluiten en omzetten in Stream, dienst voor derden'

04-02-2022
Games

Google Stadia kan worden omgedoopt tot Google Stream om services van andere bedrijven mogelijk te maken. Het is niet duidelijk welke impact dit zou hebben op het Stadia-platform en de aankopen van klanten.

Google biedt gratis versie Workspace voor iedereen met een zakelijk e-mailadres

04-02-2022
Software

Google brengt een gratis optie uit binnen het Workspace-ecosysteem waar iedereen onbeperkte toegang kan krijgen tot Google Documenten, Presentaties, Spreadsheets, Chat, Drive en Meet. Het Essentials Starter Edition 'abonnement' kan alleen worden geactiveerd met een zakelijk e-mailadres.

PS5- en Xbox Series-versie van GTA V komt op 15 maart en krijgt ray tracing

04-02-2022
Games

De PlayStation 5 en Xbox Series X|S-versies van Grand Theft Auto V krijgen ondersteuning voor ray tracing, verbeterde texturen en tot 4k en 60fps. De verbeterde versies van GTA V en GTA Online komen op 15 maart uit.

Rockstar Games bevestigt te werken aan nieuw deel in GTA-serie

04-02-2022
Games

Rockstar Games zegt dat het "in volle gang" is op een nieuwe Grand Theft Auto-game. Daarbij zegt het bedrijf "aanzienlijk verder te gaan" dan bij eerdere games. Verdere details worden nog niet gegeven.

VorigePagina 187Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01