072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Plex waarschuwt app werkt niet meer goed op oude smart-tv's

08-10-2021
Internet

Plex werkt niet langer goed op oudere smart-tv's van Samsung, LG, Vizio en Hisense. Als fabrikanten geen software-updates meer uitvoeren, kunnen er geen beveiligde verbindingen met externe mediaservers worden gemaakt. Er is echter een oplossing mogelijk.

Rockstar kondigt remaster originele GTA-trilogie en port naar smartphones aan

08-10-2021
Games

Rockstar Games kondigt officieel Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition aan. De trilogie van de eerste drie 3D GTA-games wordt uitgebracht voor de huidige en vorige generatie platforms en zou later dit jaar moeten verschijnen. Een exacte releasedatum is nog niet bekend gemaakt.

Resident Evil 7: Biohazard is volgens Capcom meer dan 10 miljoen keer geleverd

08-10-2021
Games

Volgens uitgever Capcom is Resident Evil 7: Biohazard de eerste game in de serie die wereldwijd meer dan tien miljoen keer wordt verzonden. Dat aantal werd volgens het bedrijf mede bereikt door de opvolger, die in een bundel met Biohazard verscheen.

Google waarschuwt 'relatief grote groep' voor phishing door Russische criminelen

08-10-2021
Software

Google heeft deze week "een bovengemiddelde batch" waarschuwingen naar gebruikers gestuurd. Volgens de waarschuwingen proberen staatshackers mogelijk het Google-account van een gebruiker over te nemen. Het gaat om zo'n veertienduizend gebruikers.

Microsoft schakelt Excel 4.0-macro's standaard uit in Microsoft 365

08-10-2021
Software

Microsoft zal in november beginnen met het automatisch uitschakelen van XLM's of Excel 4.0-macro's in Microsoft 365-apps. Volgens het softwarebedrijf is de nieuwe standaardinstelling veiliger voor gebruikers.

YouTube maakt live ondertiteling voor iedereen beschikbaar

08-10-2021
Internet

YouTube heeft enkele nieuwe toegankelijkheidsopties aangekondigd met betrekking tot ondertitels en audio. Zo is live ondertiteling nu algemeen beschikbaar en wordt automatisch vertaalde ondertiteling later dit jaar toegevoegd aan de YouTube-app voor iOS en Android.

Facebook dwong maker van automatische ontvolgtool om te stoppen met alles ontvolgen

08-10-2021
Internet

Afgelopen zomer dwong Facebook een ontwikkelaar van een tool voor het automatisch ontvolgen, Unfollow Everything, om die tool niet meer te gebruiken. Met de Chrome-extensie kunnen gebruikers automatisch alle Facebook-vrienden ontvolgen "om Facebook minder verslavend te maken".

goed gedaan! wint Best Game prijs bij Dutch Game Awards

07-10-2021
Games

Op de Dutch Game Awards is het spel Good Job! won de prijs van Best Game en Best Game Design. The Falconeer won de Best Art-prijs en de game Unexplored 2 – The Wayfarer's Legacy​​​​ ging naar huis met de prijs voor Best Audio en Best Technical Achievement.

Microsoft: 58 procent van alle wereldwijde staatshacks komt uit Rusland

07-10-2021
Software

Tussen juni 2020 en juli 2021 kwam 58 procent van alle cyberaanvallen die verband houden met regeringen van Russische bodem. Dat zegt Microsoft. Noord-Korea, Iran, China en Zuid-Korea vervolledigen de top vijf van landen die de meeste cyberaanvallen hebben uitgevoerd.

Firefox introduceert gesponsorde zoeksuggestiesfunctie in de VS

07-10-2021
Software

Mozilla introduceert Firefox Suggest in browserversies 92 en 93. Deze zoekfunctie toont gesponsorde en voorgestelde resultaten in de zoekbalk van Amerikaanse Firefox-gebruikers. Het is nog niet bekend wanneer en of de feature ook naar de rest van de wereld komt.

VorigePagina 188Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01