072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

PS5-gebruikers krijgen mail over Gran Turismo 7-trofee zonder de game te spelen

21-03-2022
Games

Verschillende PS5-gebruikers melden dat ze e-mails ontvangen over trofeeën die zijn ontgrendeld in Gran Turismo 7, ook al hebben ze de game niet. De e-mails lijken echt van PlayStation te komen. Dit zijn e-mails over trofeeën voor het ontgrendelen van verschillende prestaties.

Elden Ring-exploit dwingt pc-spelers in een oneindige deathloop

21-03-2022
Games

Gebruikers van sociale media melden dat een exploit in de pc-versie van Elden Ring hun spel laat crashen en hen vervolgens in een oneindige doodsloop dwingt. Spelers wordt aangeraden een back-up te maken van hun opslagbestand of de online modus uit te schakelen.

Gamehostingbedrijf ZAP-Hosting meldt datalek en meerdere hacks

21-03-2022
Internet

Het Duitse gamehostingbedrijf ZAP-Hosting meldt dat het slachtoffer is geworden van gerichte hackpogingen. Ook zijn klantgegevens gestolen. Dit zijn gegevens uit het klantenportaal, zoals namen en e-mailadressen. De gegevens zijn volgens het bedrijf online gezet.

Ontwikkelaars brengen eerste Alpha-versie van Asahi Linux uit voor Apple M1-chips

21-03-2022
Software

Er is een eerste alfaversie van Asahi Linux uitgebracht voor Apple-computers met de M1-chip. Het is gebaseerd op Arch Linux en gebruikt KDE Plasma als bureaublad. Het is de eerste Linux-build die native op M1-computers draait.

Google verwijdert 'zoek afbeelding in Google' uit Chrome contextmenu

21-03-2022
Software

Google heeft de optie om naar een afbeelding in Google Afbeeldingen te zoeken verwijderd uit het contextmenu van Chrome. Als u nu met de rechtermuisknop op een afbeelding klikt, krijgt u een optie om met Lens naar de afbeelding te zoeken.

Google werkt aan adaptieve synchronisatieondersteuning in Chrome OS

20-03-2022
Hardware

Chrome OS heeft een update ontvangen in het ontwikkelaarskanaal die ondersteuning biedt voor variabele verversingsfrequenties. Er lijken nog geen Chrome OS-apparaten te zijn met een VRR-scherm.

Speedrunningmarathon Games Done Quick vindt weer plaats in fysieke vorm

20-03-2022
Games

Summer Games Done Quick wordt weer een fysiek evenement, zo maakte de organisatie bekend. Dit betekent dat speedrunners en publiek weer op hetzelfde moment op dezelfde locatie aanwezig zijn. Een veelgehoorde klacht over het evenement is dat het in virtuele vorm minder vermakelijk is.

Android 13 bevat voor het eerst een aangepaste lay-out voor desktops en laptops

19-03-2022
Hardware

Google heeft een licht gewijzigde interface voor pc's opgezet in Android 13. Wanneer een apparaat aan het besturingssysteem aangeeft dat het een pc is, verschijnen er extra knoppen op de taakbalk en openen apps in vensters in plaats van volledig scherm.

A Plague Tale: Innocence krijgt live-action tv-serie

18-03-2022
Games

Avonturenspel A Plague Tale: Innocence krijgt een officiële tv-serie. De Fransman Mathieu Turi zal de serie regisseren. Eerder werkte hij als assistent-regisseur bij Quentin Tarrantino aan Inglourious Basterds. Er is nog geen releasedatum voor de serie bekend.

Webshop toont per ongeluk Intel Arc GPU in Samsung Galaxy Book 2 Pro

18-03-2022
Hardware

Een Amerikaanse webshop B&H Photo Video bood korte tijd een Samsung Galaxy Book 2 Pro laptop aan met een niet eerder uitgebrachte Intel Arc-serie GPU. De verkooppagina is inmiddels offline gehaald. De officiële onthulling van Intel's Arc GPU's vindt plaats op 30 maart.

VorigePagina 189Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01