072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Square Enix wil meer investeren in 'blockchain en AI' na verkoop Tomb Raider

02-05-2022
Games

Square Enix wil meer investeren in gebieden als blockchain, kunstmatige intelligentie en cloud. Dat maakt de Japanse game-uitgever bekend met de voorgenomen verkoop van de Tomb Raider-studio's en rechten op Embracer.

VRT NOW is beschikbaar voor Apple TV

02-05-2022
Hardware

De Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie heeft haar videoplatform VRT NU beschikbaar gesteld op Apple TV. Eind vorig jaar kwam VRT NU al naar Android- en tv-settopboxen. Een versie voor Samsung TV volgt binnenkort.

Agentschap Telecom start onderzoek naar routerbeveiliging in Nederland

02-05-2022
Hardware

Agentschap Telecom start een onderzoek naar de beveiliging van home gateway devices in Nederland. Het gaat dan bijvoorbeeld om routers, switches en wifi-repeaters. Volgens onderzoek van ESET zijn er beveiligingsproblemen bij 1,5 procent van de routers in Nederland.

Gerucht: Forza Motorsport komt ook naar Xbox One-consoles

02-05-2022
Games

De opvolger van Forza Motorsport 7 zou niet alleen verschijnen voor de Xbox Series-consoles en pc, maar ook voor Xbox One-consoles. Dat beweert een Reddit-gebruiker die ook screenshots laat zien van een vroege build van de game.

KPN verhoogt vaste internetprijzen met gemiddeld 1,90 euro per maand - update

02-05-2022
Internet

KPN voert per 1 juli een prijsverhoging door voor zijn internetabonnementen. Dit is gemiddeld 1,90 euro per maand. De prijs van het gigabit-abonnement verandert niet. Klanten krijgen voortaan ook 10GB cloudopslag. Per 1 september veranderen de prijzen bij XS4ALL.

Embracer neemt Tomb Raider en Deus Ex Development Studios over van Square Enix

02-05-2022
Games

Embracer Group verwerft de rechten op Tomb Raider, Deus Ex, Thief en verschillende legacy-games van Square Enix voor $ 300 miljoen. De ontwikkelaars van die games zijn ook in handen van het Zweedse gamebedrijf. Dit zijn Crystal Dynamics, Eidos-Montréal en Square Enix Montreal.

Organisatie achter Wikipedia stopt met het accepteren van donaties in cryptocurrencies

02-05-2022
Hardware

Wikimedia Foundation, de organisatie achter de webencyclopedie Wikipedia, is gestopt met het accepteren van donaties in cryptocurrencies. Dat blijkt uit een consultatie van gemeenteleden over dit onderwerp. De ondersteuning van crypto's leverde Wikimedia weinig op.

Twitter houdt rekening met massaal vertrek van medewerkers

02-05-2022
Internet

Twitter houdt rekening met een massaal vertrek van medewerkers, al probeert de directie dat tegen te houden. Dat blijkt uit informatie uit een bijeenkomst met alle medewerkers die vlak voor het weekend plaatsvond. Dat was ongeveer de geplande overname door Elon Musk.

'Apple-ontwerpers zeggen nu meer rekening te moeten houden met kosten'

02-05-2022
Internet

Apple-ontwerpers zeggen dat ze nu meer rekening moeten houden met de kosten van ontwerp dan toen hoofdontwerper Jonathan Ive bij Apple was. Dat staat in een nieuw boek over het vertrek van Ive bij Apple.

Battlefield 2042 en FIFA 22 lijken naar Game Pass te komen - Update

01-05-2022
Games

Electronic Arts-games FIFA 22 en Battlefield 2042 hebben een Game Pass-logo gekregen in de Xbox Store. De games zijn nog niet daadwerkelijk beschikbaar via Game Pass, maar kunnen bij een volgende toevoeging aan de dienst worden opgenomen.

VorigePagina 190Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01