072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Twitter introduceert betaald Super Follows-abonnement in de VS voor iOS-gebruikers

02-09-2021
Internet

Twitter heeft het Super Follows-abonnement geïntroduceerd in de Verenigde Staten en Canada. Met Super Follows kunnen volgers zich abonneren op een account en bijvoorbeeld exclusieve tweets lezen. Het abonnement werkt voorlopig alleen op iOS.

Microsoft stopt in oktober met ondersteuning voor Windows Thin PC

02-09-2021
Software

Microsoft stopt in oktober met de officiële ondersteuning voor Windows Thin PC. Thin PC was een alternatief voor virtuele desktops waarvan de standaardondersteuning al enige tijd niet meer beschikbaar was.

Reddit sluit subreddit tegen covid-maatregelen na 'brigade'

02-09-2021
Internet

Reddit heeft het grootste anti-coronaforum /r/NoNewNormal verboden. 54 andere subreddits zijn ook in quarantaine geplaatst. De beslissing komt dagen nadat Reddit zei dat het subreddits voor het verspreiden van nepnieuws niet zou verbieden, hoewel het verbod over iets anders gaat.

Microsoft brengt goedkopere en beperktere versie van Defender voor Endpoint uit

02-09-2021
Software

Microsoft zal Defender for Endpoint in de toekomst op twee verschillende manieren aanbieden. De enterprise software is verkrijgbaar in twee prijscategorieën. De ene is een goedkope basisversie die vooral bedoeld is voor kleine bedrijven, de andere is duurder en uitgebreider.

XCOM-makers tonen gameplaybeelden van tactische RPG Marvel's Midnight Suns

01-09-2021
Games

XCOM-maker Firaxis Games toonde woensdag de eerste gameplay-beelden van Marvel's Midnight Suns. Deze tactische RPG bevat een turn-based gevechtssysteem met kaarten. De game komt in maart 2022 uit voor pc en consoles.

Telegram laat onbeperkte gebruikers videogesprekken bekijken

01-09-2021
Internet

Telegram beëindigt de limiet van maximaal 1.000 kijkers op livestreams en videogroepsgesprekken. Vanaf update 8.0, die deze week is uitgebracht, kunnen dergelijke videostreams door een onbeperkt aantal gebruikers worden bekeken.

CD Projekt RED streeft ernaar de volgende generatie upgrade voor Cyberpunk 2077 uit te brengen tegen eind 2021

01-09-2021
Games

CD Projekt RED is van plan om tegen het einde van dit jaar de gratis next-gen upgrade voor Cyberpunk 2077, die bedoeld is voor PS5- en Xbox Series-consoles, uit te brengen. Dat meldt het bedrijf tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers. Eind dit jaar zou ook de next-gen upgrade voor The Witcher 3 moeten verschijnen.

Grenzenuitbreiding voor No Man's Sky laat spelers ruimtekolonies runnen

01-09-2021
Games

Hello Games zal woensdag de gratis Frontiers-uitbreiding voor No Man's Sky uitbrengen. Met deze uitbreiding kunnen spelers onder andere ruimtenederzettingen ontdekken en beheren. De Frontiers-update voegt ook meer onderdelen toe voor het bouwen van een basis.

Onbekend bedrijf wil hyperscale datacenter bouwen in Appingedam

01-09-2021
Internet

Er zijn plannen voor een nieuw, groot datacenter nabij Appingedam, tussen het Eemskanaal en de N33. Het datacenter bestaat uit twee gebouwen met een totale oppervlakte van 20 hectare. Volgens RTV Noord is het datacenter mogelijk eigendom van Google, Facebook of Apple.

WD verbetert de datadichtheid van HDD's door metadata in nand-geheugen te plaatsen

01-09-2021
Hardware

Western Digital introduceert een nieuwe methode om de datadichtheid van harde schijf platters te verhogen. De fabrikant noemt het OptiNAND en gebruikt nand-geheugen om metadata op te slaan. WD presenteert een 20TB HDD met de technologie.

VorigePagina 210Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01