072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

Met Windows 11 preview kunnen gebruikers mappen maken in het startmenu

17-02-2022
Software

Microsoft heeft een nieuwe preview build uitgebracht voor Windows 11 waarin het mogelijk is om mappen aan te maken in het startmenu. Apps en bestanden kunnen ook weer naar de taakbalk worden gesleept en neergezet, nadat die functie eerder was verwijderd.

Epic Games Store en Fortnite hebben inlogproblemen - update

17-02-2022
Games

Onder andere Epic Games Launcher, Fortnite en Rocket League ondervinden momenteel inlogproblemen. Epic Games zegt het probleem te onderzoeken, maar heeft geen verdere informatie.

Epic Games heeft meer dan 500 miljoen accounts

17-02-2022
Games

Epic Games heeft meer dan 500 miljoen accounts. Samen zouden ze 2,7 miljard keer via vriendschappen met elkaar verbonden zijn in Fortnite en Rocket League, zegt het bedrijf. Ook het aantal downloaders van de Unreal Engine neemt toe.

Micron stopt met gamemerk Crucial Ballistix voor geheugen

17-02-2022
Hardware

Micron schrapt het Crucial Ballistix-geheugenmerk en maakt de huidige Ballistix DDR4-geheugensets aan het einde van hun levensduur. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. De fabrikant zal zich in plaats daarvan richten op DDR5-geheugen voor client- en servertoepassingen.

Rode Kruis-hack voor datalekken vond plaats door niet-gepatchte Zoho ManageEngine-server

17-02-2022
Software

De hack van januari op het Internationale Rode Kruis vond plaats via een kwetsbaarheid in Zoho's ManageEngine-netwerktool. Het bevatte een bug waardoor authenticatie kon worden omzeild. Er bestond al een patch, maar het Rode Kruis had deze nog niet geïmplementeerd.

Google heeft nieuwe zoekfilters toegevoegd aan Drive

16-02-2022
Internet

Google is dinsdag begonnen met het uitrollen van een update, die Drive voorziet van nieuwe zoekfilters. De functie is beschikbaar voor alle Workspace-gebruikers, inclusief G Suite Basic- en Business-gebruikers

Hello Games brengt Sentinel-uitbreiding uit voor No Man's Sky

16-02-2022
Games

Hello Games heeft woensdag een nieuwe gratis uitbreiding voor No Man's Sky beschikbaar gesteld. De uitbreiding omvat grote vijandelijke robots, nieuwe wapenupgrades en een aangepast gevechtssysteem.

World of Tanks Blitz-update voegt Nederlandse kaart Molendijk toe

16-02-2022
Games

World of Tanks Blitz heeft sinds woensdag de kaart van Molendijk, gebaseerd op Nederland. De kaart bevat windmolens, tulpenvelden en een dorp met gedeeltelijk verwoeste gebouwen. Blitz is de lichtere versie van WoT en draait op pc's en smartphones.

Cyberpunk 2077 en The Witcher 3-regisseur opent nieuwe studio

16-02-2022
Games

Konrad Tomaszkiewicz, de voormalige gamedirecteur van The Witcher 3 en gamedirecteur van Cyberpunk 2077, begint zijn eigen studio genaamd Rebel Wolves. Het nieuwe team bestaat uit ontwikkelaars die eerder aan Cyberpunk 2077 en The Witcher-series hebben gewerkt.

Kabinet voert strengere regels in voor bouw hyperscale datacenters

16-02-2022
Internet

Het kabinet stelt strengere regels op voor de bouw van hyperscale datacenters en ook worden de criteria voor vergunningverlening aan datacenters strenger. Dat schrijft minister de Jonge van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening in een brief aan de Kamer.

VorigePagina 214Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01