072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

YouTube maakt live ondertiteling voor iedereen beschikbaar

08-10-2021
Internet

YouTube heeft enkele nieuwe toegankelijkheidsopties aangekondigd met betrekking tot ondertitels en audio. Zo is live ondertiteling nu algemeen beschikbaar en wordt automatisch vertaalde ondertiteling later dit jaar toegevoegd aan de YouTube-app voor iOS en Android.

Facebook dwong maker van automatische ontvolgtool om te stoppen met alles ontvolgen

08-10-2021
Internet

Afgelopen zomer dwong Facebook een ontwikkelaar van een tool voor het automatisch ontvolgen, Unfollow Everything, om die tool niet meer te gebruiken. Met de Chrome-extensie kunnen gebruikers automatisch alle Facebook-vrienden ontvolgen "om Facebook minder verslavend te maken".

goed gedaan! wint Best Game prijs bij Dutch Game Awards

07-10-2021
Games

Op de Dutch Game Awards is het spel Good Job! won de prijs van Best Game en Best Game Design. The Falconeer won de Best Art-prijs en de game Unexplored 2 – The Wayfarer's Legacy​​​​ ging naar huis met de prijs voor Best Audio en Best Technical Achievement.

Microsoft: 58 procent van alle wereldwijde staatshacks komt uit Rusland

07-10-2021
Software

Tussen juni 2020 en juli 2021 kwam 58 procent van alle cyberaanvallen die verband houden met regeringen van Russische bodem. Dat zegt Microsoft. Noord-Korea, Iran, China en Zuid-Korea vervolledigen de top vijf van landen die de meeste cyberaanvallen hebben uitgevoerd.

Firefox introduceert gesponsorde zoeksuggestiesfunctie in de VS

07-10-2021
Software

Mozilla introduceert Firefox Suggest in browserversies 92 en 93. Deze zoekfunctie toont gesponsorde en voorgestelde resultaten in de zoekbalk van Amerikaanse Firefox-gebruikers. Het is nog niet bekend wanneer en of de feature ook naar de rest van de wereld komt.

Top-level domein .club werkt weer na een paar uur offline te zijn geweest

07-10-2021
Internet

De .club tld is een paar uur volledig offline geweest. Geen van de meer dan een miljoen sites met deze domeinnaam kon bezocht worden. Het is nog niet bekend waardoor het probleem is ontstaan. Het tld is nu weer beschikbaar.

Gebruikers zouden vanaf februari accounts in iOS- en Mac-apps moeten kunnen verwijderen

07-10-2021
Software

Vanaf 31 januari moeten Mac- en iOS-apps waarin gebruikers een account kunnen aanmaken de mogelijkheid bieden om dit account binnen dezelfde app te verwijderen. Anders kunnen deze apps niet meer worden bijgewerkt of nieuw worden toegevoegd aan de App Store.

Ontwikkelaars krijgen Asahi Linux 'bruikbaar' op M1 Mac zonder GPU-versnelling

07-10-2021
Software

De ontwikkelaars van Asahi Linux noemen de software "bruikbaar" voor basisgebruik op een Mac-systeem met M1-soc, hoewel GPU-versnelling nog niet werkt. De ontwikkelaars hebben onder andere in september de nodige drivers voorbereid.

WSJ: Facebook pauzeert werk aan nieuwe producten na kritiek van klokkenluider

07-10-2021
Internet

Facebook heeft het werk aan een aantal niet bekendgemaakte nieuwe producten uitgesteld nadat een klokkenluider een intern onderzoek naar de schadelijkheid van Instagram had onthuld. Dat melden bronnen aan The Wall Street Journal.

Productie VDL Groep getroffen door ICT-aanval

07-10-2021
Software

Het Eindhovense consortium VDL Groep is getroffen door een aanslag waardoor de productie van meerdere bedrijven niet of slechts gedeeltelijk door kan gaan. Een deel van het VDL-personeel zou naar huis zijn gestuurd.

VorigePagina 214Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01