072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Nu je game PC samenstellen

Amazon keert de voortgang van spelers in de Nieuwe Wereld terug na een fout in de goudcompensatie

26-11-2021
Games

Amazon heeft de voortgang van spelers op de Europese servers van New World met enkele uren teruggedraaid. Spelers hebben per ongeluk te veel in-game goud gekregen om belastingproblemen uit het verleden te compenseren. De handelspostfunctie is voorlopig volledig uitgeschakeld.

Nextcloud dient klacht in in Duitsland over dominante marktpositie van Microsoft

26-11-2021
Software

Nextcloud heeft een verzoek ingediend bij de Duitse mededingingsautoriteit om onderzoek te doen naar Microsoft. De Duitse maker van open source cloudsoftware beschuldigt Microsoft van misbruik van een dominante marktpositie.

Update voor Microsoft Teams Rooms maakt schakelen tussen camera's eenvoudiger

26-11-2021
Software

Microsoft zal medio december een update voor Microsoft Teams Rooms uitbrengen waarmee gebruikers sneller en gemakkelijker kunnen schakelen tussen meerdere USB-camera's die op de service zijn aangesloten.

Alpine Linux wil het sudo commando vervangen door OpenBSD's doas

26-11-2021
Software

De op veiligheid gerichte lichtgewicht Linux-distributie Alpine Linux zal in de komende versie waarschijnlijk overschakelen van sudo naar doas. De ontwikkelaars beschouwen de OpenBSD-tool als een eenvoudiger implementatie van de sudo-functionaliteit.

Toekomstige Chromebooks krijgen mogelijk een optie om te waarschuwen voor gluurders

26-11-2021
Hardware

Toekomstige Chromebooks hebben mogelijk een functie waarmee de laptopcamera kan zien of mensen kijken. Dan kan het de gebruiker mogelijk waarschuwen of de helderheid van het scherm automatisch verlagen.

Investeringsmaatschappij koopt virtueel stuk grond voor 2,2 miljoen euro

26-11-2021
Games

Een investeringsmaatschappij heeft voor 2,2 miljoen euro virtueel 'land' gekocht op het metaverse platform Decentraland. Gebruikers kunnen daar pakketten kopen met cryptomunten, die ze vervolgens weer kunnen verkopen om zo mogelijk winst te maken.

Intel hint op release in 2025 voor grafische kaarten met Druid-generatie Arc GPU

26-11-2021
Hardware

Als alles volgens plan verloopt, zouden in 2025 videokaarten met een Arc GPU van de Druid-generatie kunnen verschijnen, hint Intel. Druid is de vierde en laatste GPU die Intel op zijn roadmap heeft aangekondigd.

Britse regering wil standaardwachtwoorden verbieden

26-11-2021
Software

Een wetsvoorstel van de Britse regering heeft tot doel een einde te maken aan gemakkelijk te raden wachtwoorden die fabrikanten standaard op apparaten instellen. Het wetsvoorstel beoogt de veiligheidsnormen van een groot aantal producten te verbeteren.

KPN maakt Videoland app beschikbaar op nieuwe ontvangers - update

26-11-2021
Internet

KPN is bezig om de Videoland-app naar de tv-ontvangers van gebruikers te brengen. De app zal beschikbaar zijn op Arris- en Arcadyan-ontvangers. Gebruikers met de oudere ZTE- en Motorola-ontvangers krijgen de Videoland Plus-app niet maar kunnen hun ontvanger omwisselen.

Israël beperkt export cyberwapens na kritiek op NSO

26-11-2021
Software

Israël heeft de lijst met landen waarnaar het zogenaamde cyberwapens mag exporteren teruggebracht van 102 naar 37. Onder meer Marokko en Saoedi-Arabië zijn van de lijst geschrapt. De zet volgt op kritiek op de NSO, die dit soort wapens levert.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01