072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Ontwikkelaar onthult nieuwe gameplay van Dark Souls-achtige Black Myth: Wukong

20-08-2021
Games

De Chinese ontwikkelaar Game Science heeft vrijdag een nieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor de aankomende actie-RPG Black Myth: Wukong. De video toont ook een baasgevecht met een grote Chinese draak.

Chrome krijgt ondersteuning voor meer dan één venster in Android 12

20-08-2021
Software

Google geeft de Chrome-browser met Android 12 ondersteuning voor maximaal vijf vensters. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld een of meer tabbladen binnen een venster groeperen, om het bijvoorbeeld gemakkelijker te maken om tussen bepaalde tabbladgroepen te schakelen bij het wisselen van app.

Microsoft maakt schone installatie van Windows 11 Preview mogelijk met ISO-bestanden

20-08-2021
Software

Microsoft heeft de ISO-bestanden vrijgegeven voor een Preview-build van Windows 11. Iedereen die toegang heeft tot het Windows 11 Insider-programma kan de ISO-bestanden downloaden en er een schone installatie mee uitvoeren.

IJshockeyspel NHL 22 wordt op 15 oktober uitgebracht en draait op Frostbite-engine

20-08-2021
Games

Electronic Arts heeft aangekondigd dat NHL 22 op 15 oktober uitkomt. NHL 22 is de eerste game in de ijshockeyserie die draait op de Frostbite-engine. De game wordt uitgebracht voor zowel de vorige als de huidige generatie consoles.

Bethesda brengt 4k-versie van originele Quake uit voor pc en consoles

20-08-2021
Games

Uitgever Bethesda heeft een verbeterde versie van het spel uitgebracht ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Quake. De game krijgt onder meer ondersteuning voor 4k en breedbeeld, naast andere grafische verbeteringen. Er komt ook een versie voor de huidige generatie consoles.

Verbeterde Skyrim-versie komt 11 november voor PS5 en Xbox Series X en S

20-08-2021
Games

Bethesda heeft een verbeterde versie aangekondigd van The Elder Scrolls V: Skyrim voor de PlayStation 5 en Xbox Series-consoles. Het is een gratis upgrade voor Skyrim Special Edition-bezitters. Het is nog niet duidelijk wat de verbeteringen zijn.

OnlyFans verbiedt vanaf oktober seksueel expliciet materiaal van het platform

20-08-2021
Internet

Vanaf oktober kunnen OnlyFans-gebruikers geen afbeeldingen of video's meer plaatsen van seksueel expliciete handelingen. Naaktvideo's en -foto's zijn nog steeds toegestaan, op voorwaarde dat ze 'volgen met het beleid van OnlyFans'. De beleidswijziging is het gevolg van druk van banken en betalingsproviders.

Twitter-testfunctie waarmee u zich direct op nieuwsbrieven kunt abonneren

19-08-2021
Internet

Twitter test een functie waarmee gebruikers zich rechtstreeks kunnen abonneren op een nieuwsbrief van andere Twitter-gebruikers die de betaalde nieuwsbriefservice van Revue gebruiken. De knop wordt voorlopig getoond op het web, in de Android-app en voor een beperkt aantal volgers.

Activision lanceert Call of Duty: Vanguard op 5 november

19-08-2021
Games

Call of Duty: Vanguard verschijnt op 5 november voor Windows, de huidige en vorige generatie PlayStation- en Xbox-consoles. De game speelt zich af op locaties over de hele wereld, tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Amerikaanse senatoren vragen om opheldering over de nieuwe privacyverklaring van TikTok

19-08-2021
Internet

Twee Amerikaanse senatoren vragen de CEO van TikTok om meer uitleg over het gebruik van biometrische gegevens die het bedrijf sinds begin juni verzamelt over zijn Amerikaanse gebruikers. De senatoren zeggen "gealarmeerd" te zijn door de plannen van TikTok.

VorigePagina 220Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01