072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Aanleg onderzeese internetkabel van Singapore naar Frankrijk van start

21-02-2022
Internet

Een consortium van bedrijven is begonnen met de aanleg van de SEA-ME-WE 6. Dit wordt een onderzeese glasvezelkabel met een totale lengte van 19.200 kilometer, die Singapore met Frankrijk en intermediaire landen verbindt.

Maker XMG-laptops waarschuwt voor uitstel van nieuwe modellen en prijsverhogingen

21-02-2022
Hardware

De Duitse laptopfabrikant Schenker waarschuwt klanten en partners dat nieuwe systemen vertraging kunnen oplopen als de Chinese autoriteiten in de regio Suzhou fabrieken sluiten vanwege de omikron-uitbraak. Deze regio omvat Schenker's leverancier Clevo.

Valve staat vanaf 28 maart tot 90 procent Steam-gamekorting toe

21-02-2022
Games

Vanaf 28 maart mogen bedrijven maximaal 90 procent korting geven op games die ze via Steam aanbieden. Als ze een korting geven, moet deze minimaal 10 procent zijn. De maatregel kadert in een aangescherpt beleid om misbruik met kortingen tegen te gaan.

Gerucht: Betaalde Mozilla Developer Service komt in maart naar de Benelux

21-02-2022
Software

Mozilla is van plan zijn betaalde ontwikkelaarsservice, MDN Plus, in maart uit te brengen. Nederland en België zouden tot de eerste landen behoren waar ontwikkelaars de dienst kunnen afnemen. Mozilla heeft MDN Plus afgelopen zomer al getest.

Capcom kondigt Street Fighter 6 en Capcom Fighting Collection aan

21-02-2022
Games

Capcom heeft het zesde deel in zijn Street Fighter-franchise aangekondigd met een korte teaser-trailer. De uitgever gaf weinig details, maar maakt in de zomer meer bekend over de release. Capcom heeft ook de Capcom Fighting Collection aangekondigd.

Klokkenluider beschuldigt Meta van misleiding aandeelhouders over desinformatie

21-02-2022
Internet

Klokkenluider Frances Haugen heeft een aanklacht ingediend bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission tegen Meta, voorheen Facebook. Volgens haar aandeelhouders is het bedrijf misleidend door te stellen dat Meta meer doet tegen desinformatie dan het in werkelijkheid doet.

De op Mastodon gebaseerde sociale netwerk-app van Trump komt uit voor iOS

21-02-2022
Internet

De sociale netwerk-app van voormalig president Donald Trump is uitgebracht in de App Store. De interface van Truth Social doet sterk denken aan die van Twitter. De code is gebaseerd op Mastodon.

Ubisoft staat meer open voor overname

20-02-2022
Games

Yves Guillemot, CEO van Ubisoft, opende in een bespreking van de laatste kwartaalcijfers iets meer dan in het verleden de mogelijkheid om door een ander bedrijf te worden overgenomen. Toen Vivendi een paar jaar geleden Ubisoft wilde overnemen, toonden de Fransen veel weerstand.

Google test informatiekaarten op Google.com

19-02-2022
Internet

Google voert een test uit waarbij het aanvullende informatiekaarten op zijn zoekpagina plaatst. Ze tonen zaken als populaire zoekopdrachten, het weer, suggesties voor films en series, aandelenkoersen en coronanieuws.

Microsoft kondigt hoge systeemvereisten Amazon Appstore voor Android-apps aan

18-02-2022
Software

Microsoft kondigt de systeemvereisten voor de Amazon Appstore aan, die veel hoger lijken te zijn dan de vereisten voor Windows 10 en 11. Het officiële platform voor Android-apps is momenteel in bèta in de VS; het is daarom niet duidelijk of de eisen definitief zijn.

VorigePagina 239Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01