072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Microsoft wil Call of Duty-games blijven uitbrengen op PlayStation-consoles

09-02-2022
Games

Microsoft is van plan door te gaan met het uitbrengen van 'Call of Duty en andere populaire Activision Blizzard-titels' op PlayStation-consoles. Voorheen was niet duidelijk wat de overname van Activision Blizzard betekende voor de beschikbaarheid van oude en nieuwe games van de ontwikkelaar op de PS.

GT Sophy-AI kan e-sportcoureurs verslaan en komt naar Gran Turismo 7

09-02-2022
Games

Sony AI, Polyphony Digital en Sony Interactive Entertainment hebben een kunstmatige intelligentie ontwikkeld die professionele e-sporters in GT Sport kan verslaan. De AI wordt in de toekomst via een update aan Gran Turismo 7 toegevoegd.

Nvidia wil zijn technologieën nog steeds toevoegen aan Arm's licentieportfolio

09-02-2022
Hardware

Nvidia is nog steeds op zoek om zijn technologieën toe te voegen aan Arm's licentieportfolio, hoewel de overname van Arm niet doorgaat. Nvidia bevestigt dit desgevraagd aan Tweakers. Meer details wilde het bedrijf niet geven.

ASML waarschuwt opnieuw voor inbreuk op intellectueel eigendom door Chinees bedrijf

09-02-2022
Hardware

ASML heeft opnieuw bepaalde klanten gewaarschuwd om niet met DongFang JingYuan Electron te werken. Het bedrijf maakt mogelijk inbreuk op het intellectuele eigendom van ASML door zonder toestemming actief softwareproducten op de markt te brengen die erop zijn gebaseerd.

Fractal Design brengt nano- en compacte versies van Torrent Case uit

09-02-2022
Hardware

Fractal Design introduceert kleinere versies van zijn Torrent-behuizing. Net als de grote variant is het ontwerp gericht op de luchtstroom en worden de behuizingen geleverd met 180 mm-ventilatoren. De Nano-behuizing is gemaakt voor luchtgekoelde mini-ITX-builds.

Microsoft is van plan beveiligingsbedrijf Mandiant over te nemen

09-02-2022
Software

Microsoft zou geïnteresseerd zijn in de overname van beveiligingsbedrijf Mandiant. De softwaregigant is hierover in gesprek met het beveiligingsbedrijf. Mandiant is sinds vorig jaar zelfstandig, nadat moederbedrijf FireEye het verkocht.

Raspberry Pi-gebruikers kunnen het besturingssysteem installeren vanuit de bootloader

09-02-2022
Hardware

De Raspberry Pi Foundation heeft een bètaversie van een bootloader uitgebracht met een functie om de minicomputers direct met internet te verbinden. Hierdoor kunnen gebruikers een besturingssysteem downloaden en installeren op het singleboard.

Microsoft patcht 51 kwetsbaarheden op Patch Tuesday zonder kritieke bugs

09-02-2022
Software

Microsoft heeft 51 kwetsbaarheden verholpen in Windows, Office, Edge en andere software tijdens de maandelijkse Patch Tuesday. Hierin zat ook een zero day, maar opvallend is dat geen enkele kwetsbaarheid een 'kritieke' beoordeling heeft gekregen.

America's Army multiplayer shooter eindigt na 20 jaar

09-02-2022
Games

America's Army, de gratis te spelen multiplayer-shooter en vermomde wervings- en marketingtool voor het Amerikaanse leger, gaat na 20 jaar sluiten. De online functies worden in mei gesloten, maar de offline functies blijven bestaan.

Twaalf procent van de Vlaamse bedrijven werd in 2021 getroffen door een cyberaanval

09-02-2022
Software

In 2021 kreeg 11,8 procent van de Vlaamse bedrijven te maken met een cyberaanval. Tot deze conclusie komt het Departement Economie, Wetenschap & Innovatie van de Vlaamse Regering op basis van een eerste nulmeting.

VorigePagina 246Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01