072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

Gerucht: Amazon Studios dicht bij Mass Effect TV-serie deal

24-11-2021
Games

Amazon Studios zou in gesprek zijn met uitgever Electronic Arts over een tv-serie rond Mass Effect. Volgens Deadline is een deal nabij. Er is in het verleden wel eens een poging gedaan om een Mass Effect-film te maken, maar die is nooit van de grond gekomen.

Intel is begonnen met het verzenden van Alder Lake-laptopprocessors

24-11-2021
Hardware

Intel is begonnen met het leveren van Alder Lake-processors aan laptopfabrikanten. Net als de Alder Lake CPU's voor de desktop zijn dit chips met Efficiency en Performance cores. Naar verwachting worden Alder Lake-laptops begin 2022 uitgebracht.

AMD brengt FidelityFX Super Resolution-plug-in uit voor Unreal Engine 4

24-11-2021
Hardware

AMD heeft een FSR-plug-in voor Unreal Engine 4 uitgebracht via zijn GPUOpen-initiatief. Dit maakt het voor game-ontwikkelaars gemakkelijker om de technologie te implementeren in games die met die engine zijn gemaakt.

Thuiswerkverkeer op netwerk KPN met kwart toegenomen na coronamaatregelen

24-11-2021
Internet

KPN zegt dat het thuiswerkverkeer op zijn vaste netwerk na de nieuwe coronamaatregelen met een kwart is toegenomen tot bijna een derde. Er wordt echter nog minder thuis gewerkt dan begin dit jaar, toen ook een thuiswerkadvies van kracht was.

Activision Blizzard stelt speciale commissie in om de werksfeer te verbeteren

23-11-2021
Games

Activision Blizzard maakte dinsdag bekend een speciale commissie in het leven te roepen. De commissie moet ervoor zorgen dat het nieuwe beleid ter bestrijding van discriminatie en intimidatie op de werkvloer goed wordt uitgevoerd. Werknemers en aandeelhouders eisen het ontslag van de CEO.

Epic Games koopt Guitar Hero-studio Harmonix

23-11-2021
Games

Epic Games maakte dinsdag bekend dat het de studio Harmonix overneemt. De studio staat bekend om de muziekgames Rock Band en Guitar Hero. Met de ritmische spellen kunnen spelers bekende liedjes spelen met speciale controllers in de vorm van instrumenten.

Microsoft opent online Xbox Museum ter ere van 20-jarig jubileum

23-11-2021
Games

Voor het 20-jarig jubileum van Xbox heeft Microsoft een online museum gecreëerd dat de geschiedenis van de consolefabrikant laat zien. Naast hoogtepunten uit de Xbox-geschiedenis kunnen Xbox-bezitters ook hun eigen hoogtepunten bekijken.

Lidl-moederbedrijf Schwarz koopt beveiligingsbedrijf voor o.a. cloudtak

23-11-2021
Software

Het Duitse moederbedrijf van supermarktketen Lidl heeft een groot Israëlisch beveiligingsbedrijf overgenomen. Schwarz Group zegt met de overname te willen diversifiëren, maar beveiligingsbedrijf XM Cyber zal ook werken aan de beveiliging van het cloudaanbod van Lidl.

T-Mobile Home heeft voor de tweede dag op rij internetstoring, impact kleiner

23-11-2021
Internet

Klanten van T-Mobile Home hebben voor de tweede dag op rij een storing met hun vast internet. De storing van dinsdag is kleiner dan die van maandag. Onder andere Tweakers, CoronaCheck en Twitch zijn door de storing moeilijk bereikbaar.

Italië beboet Apple en Amazon 200 miljoen euro voor beperken verkopers

23-11-2021
Internet

De Italiaanse Autoriteit voor Mededinging en Markten stelt vast dat Amazon en Apple onafhankelijke verkopers via Amazon hebben benadeeld. Slechts een beperkt aantal verkopers mocht Apple- en Beats-producten verkopen via Amazon, wat volgens de Italiaanse waakhond illegaal is.

VorigePagina 254Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01