072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

Forza Horizon 5 heeft meer dan 4,5 miljoen spelers

10-11-2021
Games

Forza Horizon 5 heeft nu meer dan 4,5 miljoen spelers. Dinsdag was de officiële release, al is de game al een paar dagen speelbaar voor mensen die early access hadden via Premium-edities. De arcade-racegame is onderdeel van het Xbox Game Pass-abonnement.

Het YouTube-kanaal van Digital Foundry is nog steeds offline na accounthack

10-11-2021
Games

Het YouTube-kanaal van Digital Foundry is op het moment van schrijven nog offline. Dat heeft te maken met een eerdere hack. Digital Foundry zegt dat het kanaal opnieuw is beveiligd, maar wacht nog steeds op YouTube om het terug te brengen.

Meta verbiedt advertenties gericht op etniciteit, religie en seksualiteit

10-11-2021
Internet

Facebook en Instagram gaan het onmogelijk maken om te adverteren op categorieën zoals etniciteit, religieuze of politieke voorkeuren en seksuele geaardheid. Moederbedrijf Meta voert dat verbod uit nadat onderzoekers en activisten er jaren geleden voor hadden gepleit.

Microsoft lost 55 kwetsbaarheden op Patch Tuesday op, waaronder twee die actief zijn misbruikt

10-11-2021
Software

Microsoft loste 55 kwetsbaarheden in Windows- en Office-programma's op tijdens Patch Tuesday. Zes van de kwetsbaarheden waren nul dagen. 15 gevallen betroffen kwetsbaarheden waarbij code op een machine kon worden uitgevoerd.

Realme start wereldwijde verkoop van 4k Google TV-stick

09-11-2021
Hardware

Realme is begonnen met de wereldwijde verkoop van de 4K Google TV-stick. De tv-stick heeft Google TV ingebouwd en functioneert daardoor als een soort Chromecast. De stick is sinds vorige maand verkrijgbaar in India.

Netflix maakt Netflix Games vanaf woensdag beschikbaar op iOS

09-11-2021
Games

Netflix Games is vanaf woensdag ook beschikbaar voor iOS. De games zijn onderdeel van het Netflix abonnement en kunnen zonder extra kosten gespeeld worden. De apps zijn te installeren vanuit de App Store.

Microsoft kondigt Windows 11 SE en budget Surface-laptop aan

09-11-2021
Hardware

Microsoft zal dinsdag een nieuwe versie van Windows 11 en een nieuwe Surface Laptop aankondigen. Windows 11 SE en Surface Laptop SE zijn bedoeld voor studenten en studenten. Het besturingssysteem komt ook op hardware van Microsoft-partners als Dell en HP.

Mozilla Firefox is nu ook beschikbaar in de Microsoft Store

09-11-2021
Software

Firefox is vanaf dinsdag beschikbaar in de Microsoft Store. Omdat Microsoft de algemene voorwaarden voor apps in de Store heeft gewijzigd, zegt Mozilla dat het gemakkelijker was om zijn browser toe te voegen aan de digitale winkel van Windows.

Gearbox brengt Borderlands 2 DLC Tiny Tina Standalone uit

09-11-2021
Games

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep verschijnt als een op zichzelf staand kort spel. Dat kost tien euro voor consoles en op Steam en is deze week gratis te claimen in de Epic Games Store. Oorspronkelijk is het een DLC die in 2013 uitkwam voor Borderlands 2.

Youfone levert vaste diensten via glasvezelnetwerk van T-Mobile en Primevest

09-11-2021
Internet

Youfone levert voortaan vast internet en televisie via het door T-Mobile en Primevest aangelegde glasvezelnetwerk. Hierdoor kunnen klanten in delen van Den Haag, Eindhoven en Rotterdam een glasvezelabonnement afsluiten via Youfone.

VorigePagina 264Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01