072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

STEL JOUW NIEUWE PC
SAMEN MET DE NIEUWSTE
AMD 7000 SERIES

previous arrow
next arrow

Rechtbankdocument Musk: Twitter-klokkenluider moest bewijs vernietigen

11-10-2022
Internet

De klokkenluider die deze zomer misstanden op Twitter aan het licht bracht, moest bewijsmateriaal vernietigen toen hij werd ontslagen, aldus het team van advocaten van Elon Musk. Musk is verwikkeld in een rechtszaak met Twitter over de voorgenomen aankoop van het socialemediabedrijf.

Square Enix Montréal wordt omgedoopt tot Studio Onoma na overname door Embracer

11-10-2022
Games

Square Enix Montreal, de studio achter Hitman GO en Lara Croft GO, gaat Studio Onoma heten. De naamswijziging is onderdeel van de overname door het Zweedse gamebedrijf Embracer Group, die in augustus werd afgerond.

Prototype van Xbox-streamingapparaat Keystone wordt mogelijk op foto getoond

11-10-2022
Games

Xbox-CEO Phil Spencer deelde maandag een foto waarop het mogelijke prototype van het Keystone-streamingapparaat te zien is. Het is niet duidelijk of het Spencers bedoeling was om het apparaat in beeld te brengen.

YouTube gaat tagbare namen voor kanalen toevoegen

11-10-2022
Internet

YouTube maakt de komende maand handvatten beschikbaar voor accounts. Dit moet kanalen voor gebruikers gemakkelijker te vinden maken. De wijziging wordt gefaseerd uitgerold. Waarschijnlijk kunnen de grootste kanalen als eerste een handvat kiezen.

CNN stopt met verkopen NFT's

11-10-2022
Internet

De Amerikaanse nieuwszender CNN stopt met de verkoop van NFT's. Dat heeft de zender laten weten. CNN startte ongeveer anderhalf jaar geleden met het project, waarbij gebruikers NFT's van nieuwsgebeurtenissen konden kopen.

MediaTek brengt midrange soc uit met ondersteuning voor 200Mp-camera's

11-10-2022
Hardware

Processorontwikkelaar MediaTek heeft de Dimensity 1080 aangekondigd, een soc voor midrange smartphones die camera's ondersteunt met een maximale resolutie van 200 megapixels. Het is de eerste midrange soc van de fabrikant met die functie.

Websites van Amerikaanse luchthavens die het doelwit zijn van Russische hackers

10-10-2022
Software

Veertien websites van Amerikaanse luchthavens zijn maandag getroffen door cyberaanvallen van de Russische hackergroep Killnet. Het zou gaan om de publieke websites, zodat het daadwerkelijke vliegverkeer ongehinderd zou blijven.

Analisten: Van de vijf grootste pc-bedrijven groeit alleen Apple

10-10-2022
Hardware

Van de vijf grootste pc-fabrikanten leverde alleen Apple in het kwartaal meer pc's dan een jaar eerder. Lenovo, HP, Dell en ASUS leverden zelfs minder pc's, zeggen analistenbureaus Canalys en IDC. De daling was het grootst bij HP, met bijna 28 procent.

AMD verlaagt omzetprognose door tegenvallende vraag naar CPU's

10-10-2022
Hardware

AMD verlaagt zijn omzetprognose voor het afgelopen kwartaal. Dit komt volgens het bedrijf door een tegenvallende vraag in de pc-markt, waardoor het minder CPU's heeft geleverd. Op 1 november publiceert het bedrijf zijn definitieve kwartaalcijfers.

Intel bevestigt dat gelekte Alder Lake-uefi-broncode echt is

10-10-2022
Software

Intel bevestigt dat de UEFI-broncode voor zijn Alder Lake-processors is gelekt. Afgelopen weekend verscheen 5,86 GB aan bios-bestanden en tools om biosimages voor die processors te maken. Het bedrijf verwacht niet dat dit zal leiden tot beveiligingsproblemen.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01