072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

STEL JOUW NIEUWE PC
SAMEN MET DE NIEUWSTE
AMD 7000 SERIES

previous arrow
next arrow

Norman Reedus: 'Ik denk dat er een tweede Death Stranding-game komt'

29-08-2021
Games

Death Stranding-hoofdrolspeler Norman Reedus verwacht dat er een tweede game in die franchise komt. Dat vertelt de acteur in een interview met IGN Brazil. Volgens Reedus zijn er momenteel onderhandelingen gaande voor een vervolg op Death Stranding.

Naughty Dog werft nieuwe medewerkers voor de eerste stand-alone multiplayer-game

29-08-2021
Games

Gamestudio Naughty Dog werkt aan een standalone multiplayer-game en heeft er verschillende vacatures voor gepubliceerd. De game moet een 'filmische ervaring tussen spelers' bieden. Het bedrijf deelt nog geen details over de aankomende game.

Fractal Design vervangt Torrent Fan Hub vanwege mogelijke kortsluiting

28-08-2021
Hardware

Fractal Design waarschuwt dat de ventilatorhub in de Torrent-behuizing kortsluiting kan veroorzaken. Het bedrijf dringt er bij gebruikers op aan om de fan hub niet te gebruiken en zal gratis vervangingen aanbieden.

Microsoft voegt alleen enkele oudere CPU's toe aan de systeemvereisten van Windows 11

27-08-2021
Software

Na heroverweging voegt Microsoft alleen Core X- en Xeon W-serie processors toe aan de minimale systeemvereisten voor Windows 11. Oudere AMD Ryzen-CPU's blijven uitgesloten. Alle andere huidige systeemvereisten blijven hetzelfde.

Microsoft brengt 64-bits versie van OneDrive-synchronisatieclient uit

27-08-2021
Software

Microsoft maakt de 64-bits versie van OneDrive beschikbaar voor alle 64-bits varianten van Windows. De bijgewerkte architectuur van de synchronisatieclient zou een hogere synchronisatiesnelheid moeten bieden in vergelijking met de huidige 32-bits versie.

Volition onthult Saints Row-gameplay, vijandelijke facties en hoofdpersonages

27-08-2021
Games

Ontwikkelaar Volition heeft een nieuwe trailer uitgebracht waarin de gameplay van de aankomende Saints Row-reboot wordt getoond. In de video geeft het bedrijf ook meer informatie over de hoofdpersonen, de omgevingen en de drie vijandige facties waartegen de Saints vechten.

Nieuwe Skate-game komt ook naar pc

27-08-2021
Games

Uitgever Electronic Arts heeft aangekondigd dat de nieuwe Skate-game ook een pc-versie krijgt. Het is de eerste keer dat de serie naar de pc komt. Het is niet duidelijk of de pc-versie tegelijk met de consoleversie zal verschijnen.

Youtuber ontdekt aanpassingen aan Samsung 970 EVO Plus SSD

27-08-2021
Hardware

Een Chinese youtuber ontdekte dat Samsung onlangs een aangepaste versie van de 970 EVO Plus SSD heeft geleverd. De nieuwe versie heeft tragere aanhoudende prestaties, maar bij het kopiƫren van grote bestanden is de prestatie naar verluidt minder.

Halo Infinite multiplayer-spelers krijgen alleen XP door uitdagingen te voltooien

27-08-2021
Games

Spelers in de Halo Infinite multiplayer-modus kunnen alleen XP verdienen door de in-game uitdagingen te voltooien. Het winnen van wedstrijden levert dus geen ervaringspunten op, tenzij het onderdeel is van een uitdaging. Met de XP kunnen spelers in-game content ontgrendelen.

Microsoft lost bug in OneDrive voor Bedrijven op die de opslagcapaciteit verminderde

27-08-2021
Software

Microsoft heeft een probleem opgelost waarbij de opslagcapaciteit van sommige OneDrive for Business-klanten werd teruggebracht tot 1 TB. Sommige professionele klanten konden alleen bestanden openen die de standaardopslaglimiet van 1 TB overschrijven in alleen-lezen modus.

VorigePagina 270Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01