072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Hello Games brengt deze zomer No Man's Sky uit voor Nintendo Switch

10-02-2022
Games

Hello Games brengt No Man's Sky naar Nintendo Switch. Een versie voor de handheld console zal in de zomer verschijnen. Alle uitbreidingen zijn daar ook te spelen. Veel details over de game zijn nog niet bekend.

Nintendo kondigt Wii Sports-opvolger voor Switch aan met voetbal en badminton

10-02-2022
Games

Nintendo brengt een opvolger van Wii Sports uit voor de Switch. Gebruikers kunnen klassieke sporten zoals golf en bowlen spelen, maar ook nieuwe sporten zoals voetbal en volleybal. Spelers kunnen het spel besturen via de Joy-Cons.

Microsoft zegt dat Teams 50 procent efficiënter is geworden

10-02-2022
Software

Volgens Microsoft is videobelplatform Teams nu vijftig procent efficiënter dan een jaar geleden. Het bedrijf zegt hier de afgelopen maanden veel aandacht aan te hebben besteed, waardoor de app bij intensief gebruik minimaal de helft van de snelheid is geworden.

Informatiebeveiligingsdienst wil gemeenten actief scannen op kwetsbaarheden

10-02-2022
Software

De Informatiebeveiligingsdienst of IBD is een pilot gestart waarin Nederlandse gemeenten actief scannen op kwetsbaarheden. De pilot werd in december al voorbereid en is daarna in versneld tempo ingezet voor de log4j-kwetsbaarheid. Het komend jaar wordt dit verder uitgebreid.

Microsoft wil Call of Duty-games blijven uitbrengen op PlayStation-consoles

09-02-2022
Games

Microsoft is van plan door te gaan met het uitbrengen van 'Call of Duty en andere populaire Activision Blizzard-titels' op PlayStation-consoles. Voorheen was niet duidelijk wat de overname van Activision Blizzard betekende voor de beschikbaarheid van oude en nieuwe games van de ontwikkelaar op de PS.

GT Sophy-AI kan e-sportcoureurs verslaan en komt naar Gran Turismo 7

09-02-2022
Games

Sony AI, Polyphony Digital en Sony Interactive Entertainment hebben een kunstmatige intelligentie ontwikkeld die professionele e-sporters in GT Sport kan verslaan. De AI wordt in de toekomst via een update aan Gran Turismo 7 toegevoegd.

Nvidia wil zijn technologieën nog steeds toevoegen aan Arm's licentieportfolio

09-02-2022
Hardware

Nvidia is nog steeds op zoek om zijn technologieën toe te voegen aan Arm's licentieportfolio, hoewel de overname van Arm niet doorgaat. Nvidia bevestigt dit desgevraagd aan Tweakers. Meer details wilde het bedrijf niet geven.

ASML waarschuwt opnieuw voor inbreuk op intellectueel eigendom door Chinees bedrijf

09-02-2022
Hardware

ASML heeft opnieuw bepaalde klanten gewaarschuwd om niet met DongFang JingYuan Electron te werken. Het bedrijf maakt mogelijk inbreuk op het intellectuele eigendom van ASML door zonder toestemming actief softwareproducten op de markt te brengen die erop zijn gebaseerd.

Fractal Design brengt nano- en compacte versies van Torrent Case uit

09-02-2022
Hardware

Fractal Design introduceert kleinere versies van zijn Torrent-behuizing. Net als de grote variant is het ontwerp gericht op de luchtstroom en worden de behuizingen geleverd met 180 mm-ventilatoren. De Nano-behuizing is gemaakt voor luchtgekoelde mini-ITX-builds.

Microsoft is van plan beveiligingsbedrijf Mandiant over te nemen

09-02-2022
Software

Microsoft zou geïnteresseerd zijn in de overname van beveiligingsbedrijf Mandiant. De softwaregigant is hierover in gesprek met het beveiligingsbedrijf. Mandiant is sinds vorig jaar zelfstandig, nadat moederbedrijf FireEye het verkocht.

VorigePagina 275Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01