072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Intel investeert $ 1 miljard in RISC-V

08-02-2022
Hardware

Intel investeert $ 1 miljard om samen te werken met andere bedrijven en start-ups om de acceptatie van RISC-V te versnellen. De chipgroep werkt samen met onder meer Andes Technology, Esperanto Technologies en SiFive.

Kansarme Belgen krijgen twaalf maanden lang een 4G-modem en 40GB internet

08-02-2022
Internet

Proximus heeft van de Belgische minister van Telecommunicatie de goedkeuring gekregen voor het project 'Internet for All', waarmee het kansarme Belgen wil tegemoet treden met een 4G-modem en een maandelijkse databundel, met een subsidie van de Belgische overheid.

Microsoft blokkeert standaard VBA-macro's in Office

08-02-2022
Software

Microsoft gaat het voor Office-gebruikers moeilijker maken om gedownloade Visual Basic for Applications-macro's uit te voeren. Gebruikers zullen zien dat de macro's zijn vergrendeld en dat uitvoering alleen mogelijk is door de bestanden handmatig te ontgrendelen.

Met Signal kunnen gebruikers van telefoonnummer wisselen

08-02-2022
Software

Chat-app Signal voegt een optie toe waarmee gebruikers hun account kunnen overzetten naar een ander telefoonnummer. Lopende chatgesprekken tonen een melding dat het nummer is gewijzigd.

Take-Two: GTA Remasters verkopen veel beter dan verwacht

08-02-2022
Games

Volgens Take-Two heeft de bundel Grand Theft Auto-remasters die vorig jaar werd uitgebracht de verkoopverwachtingen overtroffen. De uitgever maakt niet bekend hoeveel exemplaren er zijn verkocht. De remasters kregen veel kritiek van spelers en recensenten.

Meta is 'absoluut niet van plan' Europa te verlaten met Facebook

07-02-2022
Internet

Als het aan Meta ligt, moeten diensten als Facebook en Instagram in Europa beschikbaar blijven. Het bedrijf zou "absoluut niet van plan of plannen" zijn om zich terug te trekken uit de EU, maar is onderworpen aan nieuwe wetgeving voor trans-Atlantische gegevensoverdracht.

Nederlandse studio helpt Funcom bij ontwikkeling Dune open world game

07-02-2022
Games

Abstraction Games is betrokken bij de ontwikkeling van een open wereld multiplayer survival game die zich afspeelt in het Dune universum. Die game is gemaakt met Unreal Engine en de Nederlandse studio werkt aan verschillende technische aspecten.

Newcom: TikTok overtreft Twitter in aantal dagelijkse Nederlandse gebruikers

07-02-2022
Internet

TikTok is Twitter voorbijgestreefd in het aantal dagelijkse gebruikers in Nederland, stelt onderzoeksbureau Newcom. Ongeveer 10 procent van de respondenten in de enquête gebruikt Twitter dagelijks, vergeleken met 11 procent voor TikTok.

Delta test kabelmodem met 2,5 Gbit/s Ethernet-poort en wifi 6

07-02-2022
Hardware

Internetprovider Delta test een nieuw kabelinternetmodem. Het gaat om de Sagemcom F@st 3896, een modem met drie gigabit Ethernet-aansluitingen en een 2,5 Gbit/s Ethernet-poort. De snelheid van de netwerkverbinding is onafhankelijk van de internetsnelheid.

Bloomberg: Touch Bar verdwijnt dit jaar van de laatste MacBook in de line-up

07-02-2022
Hardware

Dit jaar vervangt Apple de laatste MacBook-laptop die hij nog verkoopt met Touch Bar door een model zonder de OLED-strip boven het toetsenbord. Hiermee zou een einde komen aan de poging om de functietoetsen na zes jaar te vervangen.

VorigePagina 277Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01