072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Intel kondigt pensionering aan voor Lakefield-CPU's jaar na lancering

08-07-2021
Hardware

Intel heeft het einde aangekondigd van de twee Lakefield-socs die het bedrijf vorig jaar introduceerde. Bedrijven kunnen de chips bestellen tot oktober. De leveringen stoppen in april volgend jaar. De Comet Lake-U- en Ice Lake-U-series worden ook stopgezet.

Tor-browser 10.5 met bridge-proxy's om censuur te omzeilen komt uit komt

08-07-2021
Software

De makers van Tor hebben een nieuwe versie van de privacybrowser uitgebracht. Het geeft nu waarschuwingen bij het bezoeken van een v2-site en heeft een 'bridge-modus' waarmee gebruikers een privéknooppunt als proxy kunnen gebruiken.

Microsoft begint bètatests met nieuwe Office UI

08-07-2021
Software

Gebruikers van het bètaprogramma Microsoft Office kunnen daar het nieuwe ontwerp van de kantoorsuite testen. Later dit jaar komen programma's als Word en Excel uit met een nieuwe gebruikersinterface, maar die kun je nu al uitproberen.

Nieuwe stichting wil 3D-softwareontwikkeling verbeteren met Open 3D Engine

07-07-2021
Software

De Linux Foundation start een nieuwe stichting die tot doel heeft de ontwikkeling van 3D-games en -applicaties te versnellen. Meer dan twintig partijen nemen deel aan de stichting, zoals Amazon, Adobe, Niantic en Red Hat. Amazon stelt een 3D-engine beschikbaar voor het project.

Ubisoft werkt aan Assassin's Creed-game als live service

07-07-2021
Games

Ubisoft werkt aan een nieuw project met de codenaam Assassin's Creed Infinity. Volgens gamejournalist Jason Schreier zou het volgens het live service-model een Assassin's Creed-game zijn. Nieuwe, traditionele spellen uit de serie worden mogelijk niet meer uitgebracht.

Hackers schrapen e-mailadressen van gebruikers van pro-Trump-netwerk Gettr

07-07-2021
Internet

Hackers wisten data te schrapen van het nieuwe sociale medium Gettr, dat is opgezet door oud-medewerkers van de campagne van Donald Trump. De API van het bedrijf was slecht beveiligd en kon worden gebruikt om e-mailadressen van bijna 90.000 gebruikers te schrapen.

TikTok test betalen voor aangepaste video's met Shoutouts-functie

07-07-2021
Internet

TikTok test volgens Buzzfeed News een Shoutouts-functie in bepaalde markten, waarmee gebruikers aangepaste video's van andere TikTokkers kunnen aanvragen. Met deze functie kunnen fans betalen voor deze aangepaste video's van populaire influencers.

Terminator: Resistance studio komt in 2023 met RoboCop actiegame action

07-07-2021
Games

De Poolse ontwikkelaar Teyon en uitgever Nacon brengen in 2023 een game uit genaamd RoboCop: Rogue City. In deze actie-avonturengame kruip je als speler in de huid van de robotagent, al zijn veel details nog onbekend. Teyon maakte eerder Terminator: Resistance.

Daedalic demonstreert gameplay en Gandalf in trailer voor Lord of the Rings: Gollum

07-07-2021
Games

Daedalic Entertainment heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de game The Lord of the Rings: Gollum, die naar verwachting in 2022 wordt uitgebracht. De nieuwe video toont elementen van de gameplay en bevat ook verschillende locaties en personages, zoals Gandalf.

Upgrade van Windows 7 naar Windows 11 alleen met een schone schone installatie

07-07-2021
Software

Gebruikers die een systeem met Windows 7 willen upgraden naar Windows 11 kunnen dat alleen met een schone installatie. De upgrade is gratis, maar documenten en geïnstalleerde programma's worden niet meegeleverd.

VorigePagina 282Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01