072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

Programmeur maakt tool waarmee de taakbalk van Windows 11 aan de zijkant van het scherm kan worden geplaatst

10-10-2021
Software

Een Roemeense programmeur genaamd Valinet heeft een verzameling tweaks bedacht die het gedrag van de taakbalk en het startmenu van Windows 10 opnieuw introduceren, inclusief het positioneren van de taakbalk aan de zijkant. Hij brengt ook het Win+X-menu terug en er zijn nog andere tweaks.

GOG verwijdert Hitman uit bereik na kritiek op DRM

09-10-2021
Games

Online gameplatform GOG.com heeft de Hitman-game uit 2016 uit het assortiment gehaald. Het bedrijf doet dit vanwege kritiek. GOG gaf aan dat de game DRM-vrij was, maar vermeldde niet dat gebruikers een account nodig hebben om alle functies van de game te gebruiken.

Details over Halo Infinite Forge-modus met uitgelekte scriptfuncties

09-10-2021
Games

Details, afbeeldingen en video's van de Forge-modus van Halo Infinite zijn gelekt. Dit toont aan dat de Forge-modus onder andere geavanceerde scriptingfuncties zal krijgen, waarmee spelers nieuwe spelmodi kunnen creëren.

Plex waarschuwt app werkt niet meer goed op oude smart-tv's

08-10-2021
Internet

Plex werkt niet langer goed op oudere smart-tv's van Samsung, LG, Vizio en Hisense. Als fabrikanten geen software-updates meer uitvoeren, kunnen er geen beveiligde verbindingen met externe mediaservers worden gemaakt. Er is echter een oplossing mogelijk.

Rockstar kondigt remaster originele GTA-trilogie en port naar smartphones aan

08-10-2021
Games

Rockstar Games kondigt officieel Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition aan. De trilogie van de eerste drie 3D GTA-games wordt uitgebracht voor de huidige en vorige generatie platforms en zou later dit jaar moeten verschijnen. Een exacte releasedatum is nog niet bekend gemaakt.

Resident Evil 7: Biohazard is volgens Capcom meer dan 10 miljoen keer geleverd

08-10-2021
Games

Volgens uitgever Capcom is Resident Evil 7: Biohazard de eerste game in de serie die wereldwijd meer dan tien miljoen keer wordt verzonden. Dat aantal werd volgens het bedrijf mede bereikt door de opvolger, die in een bundel met Biohazard verscheen.

Google waarschuwt 'relatief grote groep' voor phishing door Russische criminelen

08-10-2021
Software

Google heeft deze week "een bovengemiddelde batch" waarschuwingen naar gebruikers gestuurd. Volgens de waarschuwingen proberen staatshackers mogelijk het Google-account van een gebruiker over te nemen. Het gaat om zo'n veertienduizend gebruikers.

Microsoft schakelt Excel 4.0-macro's standaard uit in Microsoft 365

08-10-2021
Software

Microsoft zal in november beginnen met het automatisch uitschakelen van XLM's of Excel 4.0-macro's in Microsoft 365-apps. Volgens het softwarebedrijf is de nieuwe standaardinstelling veiliger voor gebruikers.

YouTube maakt live ondertiteling voor iedereen beschikbaar

08-10-2021
Internet

YouTube heeft enkele nieuwe toegankelijkheidsopties aangekondigd met betrekking tot ondertitels en audio. Zo is live ondertiteling nu algemeen beschikbaar en wordt automatisch vertaalde ondertiteling later dit jaar toegevoegd aan de YouTube-app voor iOS en Android.

Facebook dwong maker van automatische ontvolgtool om te stoppen met alles ontvolgen

08-10-2021
Internet

Afgelopen zomer dwong Facebook een ontwikkelaar van een tool voor het automatisch ontvolgen, Unfollow Everything, om die tool niet meer te gebruiken. Met de Chrome-extensie kunnen gebruikers automatisch alle Facebook-vrienden ontvolgen "om Facebook minder verslavend te maken".

VorigePagina 283Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01