072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Episch: Google richtte taskforce op over Fortnite en overdreven kwetsbaarheid

16-11-2021
Games

Google heeft een taskforce opgericht om uit te zoeken hoe het bedrijf moet omgaan met de manier waarop Epic Games Fortnite aan Android-gebruikers distribueert. Deze game is niet gepubliceerd op Google Play, maar kon worden gedownload op de website van Epic.

Microsoft brengt patch uit voor authenticatieproblemen in Windows Server

16-11-2021
Software

Microsoft heeft verschillende out-of-bands updates voor Windows Server uitgebracht. Ze patchen een bug waardoor gebruikers niet kunnen inloggen op bepaalde domeincontrollers. De bug zat in een eerdere beveiligingsupdate voor het besturingssysteem.

Kansspelautoriteit start onderzoek naar 25 mogelijk illegale gokwebsites

15-11-2021
Internet

De Kansspelautoriteit is een onderzoek gestart naar 25 mogelijk illegale gokwebsites. De Ksa gaat onderzoeken of het mogelijk is om op die websites vanuit Nederland te gokken. Zo ja, dan volgen 'sancties'.

Ziggo dataverbruik bereikte zondag recordpiek na invoering lockdown - update

15-11-2021
Internet

Het dataverbruik van Ziggo bereikte op zondag 14 november een recordpiek op zijn vaste netwerk. Dat record is 460Gbit/s hoger dan het vorige record. Het bedrijf speculeert dat dit netwerkverkeer onder meer te verklaren is door de nieuwe gedeeltelijke lockdown.

Microsoft heeft Halo Infinite-multiplayer vervroegd uitgebracht

15-11-2021
Games

Microsoft en 343 Industries hebben op maandag 15 november de Halo Infinite-multiplayer uitgebracht. Dat is bijna een maand eerder dan gepland; de game werd pas op 8 december officieel uitgebracht. De campagne voor één speler zal op die datum nog steeds worden uitgebracht.

German T-Systems opent op OpenStack gebaseerde node in datacenter Almere

15-11-2021
Internet

T-Systems, dochteronderneming van Deutsche Telekom, heeft een node geopend voor clouddienst Open Telekom Cloud in het Almere-datacenter van co-locatiegigant NorthC. Het is het tweede Nederlandse knooppunt van Open Telekom Cloud en ook het tweede buiten Duitsland.

Amazon sluit handelssysteem in de Nieuwe Wereld opnieuw af vanwege duplicatieprobleem

15-11-2021
Games

Amazon Games heeft de 'economie' van mmo-game New World opnieuw stilgelegd. De studio doet dit vanwege een storing waardoor spelers zeldzame items konden dupliceren. Amazon deed onlangs hetzelfde vanwege een bug waardoor goud kon worden gedupliceerd.

Battlefield 2042 ontvangt momenteel overwegend zeer negatieve gebruikersrecensies

15-11-2021
Games

Battlefield 2042 is al speelbaar voor een beperkte groep spelers en die zijn, afgaande op een veelvoud aan negatieve reviews, niet te spreken over de game. De kritiek richt zich op allerlei elementen; van het verlaten van het systeem met klassen tot het geluid en vuurgevechten.

Phil Spencer stelt voor dat The Elder Scrolls 6 exclusieve Xbox-titel wordt

15-11-2021
Games

In een interview met de Britse GQ lijkt Xbox-CEO Phil Spencer te bevestigen dat The Elder Scrolls VI exclusief voor het Xbox-platform zal worden uitgebracht. Het wordt niet gepresenteerd als een vaststaand feit, maar afgaande op de woorden lijkt het vrijwel zeker op een exclusieve Xbox.

GTA-remasters zijn terug op pc nadat launcher eerder offline ging

15-11-2021
Games

Rockstar Games heeft de recente remasterbundel Grand Theft Auto Trilogy weer beschikbaar gemaakt voor pc-gamers. Het bedrijf heeft de Rockstar Games Launcher eerder offline gehaald. Toen dat eenmaal achter de rug was, bleek dat de remasters specifiek op pc nog steeds onspeelbaar waren.

VorigePagina 316Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01