072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

343 Industries stelt coöpmodus voor Halo Infnite-campagne verder uit

datum: 07-03-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

De coöpmodus van de Halo Infinite-campagne is op 3 mei niet beschikbaar als onderdeel van de update van seizoen 2. Ontwikkelaar 343 Industries zegt nu dat de "later in het seizoen"-modus naar de game komt. Dat seizoen loopt tot begin augustus.

Het is nog niet duidelijk wanneer de co-op-modus beschikbaar zal zijn. 343 Industries zei eerder dat het samen met de seizoen 2-update zou worden uitgebracht, maar dat is nu uitgesteld. "We streven ernaar om later in het seizoen coöp uit te brengen", aldus de studio .

Volgens de ontwikkelaars zal het meer tijd kosten om een "complete coöp-ervaring" voor vier spelers te creëren in de "enorme, wijd open wereld" van Halo Infinite. De game krijgt ook een modus voor gesplitst scherm op alle Xbox-consoles en volgens de studio zal dat ook "enkele grote uitdagingen" creëren die meer tijd kosten om op te lossen.

343 Industries schetst waar het de laatste tijd aan heeft gewerkt en somt zijn prioriteiten als volgt op: kritieke problemen aanpakken, de inhoud voor seizoen 2 leveren en werken aan coöp, de Forge-modus en seizoen 3 .

Volgens de ontwikkelaar staat de Forge-modus nog steeds gepland voor een release samen met de start van het derde seizoen. Een groep community-makers test al deze modus waarin spelers nieuwe gamemodi kunnen maken. Op korte termijn zal 343 Industries doorgaan met het uitvoeren van privétests met Forge, ter voorbereiding op openbare tests later dit jaar.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01