072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

ERVAAR ULTIEME PRESTATIES
MET DE NIEUWSTE
INTEL 13TH GENERATIE

previous arrow
next arrow

FBI: cyberactiviteiten hebben het verkiezingsproces in de VS nooit beïnvloed

06-10-2022
Software

De FBI en CISA stellen dat cyberaanvallen die bedoeld zijn om de Amerikaanse verkiezingen te beïnvloeden, weinig effect hebben op de verkiezingsprocessen van het land. Volgens de Amerikaanse autoriteiten zijn er voldoende controles en procedures om inmenging te voorkomen.

Blizzard verwijdert sms-verificatie voor Overwatch 2 voor veel Overwatch 1-spelers

06-10-2022
Games

Blizzard zal verplichte sms-verificatie voor Overwatch 2-spelers gedeeltelijk verwijderen. Overwatch 1-gamers die al een Battle.net-account hadden, hoeven hun mobiele nummer niet meer op te geven. Nieuwe accounts en accounts zonder Battle.net moeten hun account nog steeds via sms verifiëren.

Samsung wil tegen 2030 'meer dan duizend lagen' en geheugen produceren

06-10-2022
Hardware

Samsung wil in 2030 nand-geheugen met meer dan duizend lagen kunnen produceren. Dit moet het theoretisch mogelijk maken om meer betaalbare SSD's met grotere capaciteiten te leveren. In 2024 begint het bedrijf met de massaproductie van zijn negende generatie en geheugen.

Signal voegt Verhalen toe aan bèta

06-10-2022
Software

Signal voegt verhalen toe aan de app. Net als op WhatsApp kunnen gebruikers afbeeldingen, video's en teksten delen die na 24 uur automatisch verdwijnen. Verhalen kunnen worden gedeeld in individuele gesprekken of in groepen.

Braziliaanse waakhond keurt overname Activision-Blizzard door Microsoft goed

06-10-2022
Games

De Braziliaanse concurrentiewaakhond heeft de overname van Activision-Blizzard door Microsoft goedgekeurd. Mochten bepaalde Activision-Blizzard-games, zoals Call of Duty, exclusief voor Xbox uitkomen, dan zou dit de markt niet verstoren.

Canonical brengt gratis versie van Ubuntu Pro uit voor kleine bedrijven

06-10-2022
Software

Canonical heeft een gratis versie van Ubuntu Pro aangekondigd. Kleine zakelijke klanten kunnen het besturingssysteem, bedoeld voor extra beveiliging, gebruiken op maximaal vijf apparaten in hun netwerk. Ubuntu Pro is vanaf 16.04 beschikbaar voor elke LTS-distributie.

Whatsapp beta bevat een functie die het maken van screenshots verhindert

05-10-2022
Internet

Een nieuwe bètaversie van WhatsApp voor Android en iOS bevat een beveiligingsfunctie die voorkomt dat schermafbeeldingen 'Eenmaal bekijken'-afbeeldingen maken. Schermopname is ook uitgeschakeld met deze functie.

Spotify neemt bedrijf over dat schadelijke inhoud in podcasts kan detecteren

05-10-2022
Internet

Spotify heeft het Ierse Kinzen overgenomen. Kinzen is gespecialiseerd in het detecteren van kwaadaardige inhoud in podcasts en audio. Volgens Spotify moet de technologie van het bedrijf ervoor zorgen dat de Zweedse streamingdienst een 'veilig audioplatform' blijft.

Bijna de helft van de Nederlandse bevolking maakt zich weinig zorgen over online veiligheid

05-10-2022
Software

Ongeveer 45 procent van de Nederlandse bevolking maakt zich in de privésituatie weinig zorgen over online veiligheid. Bijna driekwart vindt de eigen kennis van online risico's redelijk tot goed. Ongeveer 69 procent van de ondervraagden maakt geen melding van cybercriminaliteit.

Instagram-app-update voor iPhone verhelpt crash bij opstarten

05-10-2022
Internet

Meta heeft een update uitgebracht voor de Instagram iPhone-app die het crashen van de app zou moeten verhelpen. Versie 255.0 van de applicatie crashte direct na het opstarten. Volgens gebruikers verscheen er geen foutmelding.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01