072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

LinkedIn laat Premium-abonnees profielen maken met GPT-4

15-03-2023
Internet

LinkedIn test een generatieve AI-tool voor Premium-abonnees waarmee het platform tekstsuggesties kan geven voor het profiel van de gebruiker. LinkedIn gebruikt hiervoor het GPT-4-model van OpenAI. Daarnaast introduceert het platform een tool voor het schrijven van vacatureteksten.

Ghostwire: Tokyo komt in april naar de Xbox Series met een nieuwe spelmodus

15-03-2023
Games

Ghostwire: Tokyo komt op 12 april naar Xbox Series X- en S-consoles en zal ook beschikbaar zijn in Xbox Game Pass. Op die datum brengt uitgever Bethesda ook de gratis Spider's Thread-update uit, die onder meer een extra spelmodus toevoegt.

Bijna 1 procent van de Belgische huishoudens heeft een maximale vaste download van 30Mbit/s

15-03-2023
Internet

In België hebben 38.000 gezinnen geen toegang tot vaste downloadsnelheden hoger dan 30Mbit/s. Hiervan bevinden zich 31.000 huishoudens in Wallonië. Wallonië loopt ook achter op Vlaanderen wat betreft vaste downloadsnelheden van 1Gbit/s.

Duolingo introduceert GPT-4-integratie voor "AI Teacher" in nieuw plan

15-03-2023
Internet

Duolingo introduceert functies die worden aangedreven door het GPT-4-model van OpenAI, zo maakte het bedrijf dinsdag bekend. Duolingo implementeert de functies in het Max-abonnement, dat inclusief btw ruim 34 euro per maand gaat kosten.

Amsterdamse Waterleidingduinen meldt datalek bij kopers wandelroutekaarten

15-03-2023
Software

Hackers hebben gegevens gestolen van bezoekers die tot 2021 een toegangsbewijs voor de Amsterdamse Waterleidingduinen hebben gekocht. Bij het datalek zijn naam en rekeningnummer gestolen. Waterleidingduinen valt onder Waternet.

Microsoft tekent cloudgaming-deal met Ubitus voor pc-games van Actvision

15-03-2023
Games

Microsoft kondigde deze week zijn tweede cloudgamingdeal aan voor Activision Blizzard pc-games. Dit keer is het een tienjarige deal met Ubitus. Met de cloud gaming-deals hoopt Microsoft regelgevers te overtuigen om de overname van Activision goed te keuren.

Mozilla integreert functie om e-mailadres in Firefox te verbergen

15-03-2023
Software

Mozilla gaat Relay, de betaalde functie om een echt e-mailadres voor webservices te verbergen, rechtstreeks in Firefox plaatsen. Tot nu toe is het een add-on. Relay blijft een betaalde dienst met een beperkte gratis versie.

Google brengt API uit waarmee ontwikkelaars generatieve AI-chatbots kunnen maken

14-03-2023
Software

Google heeft Generative AI App Builder aangekondigd, software waarmee bedrijven en andere organisaties bijvoorbeeld chatbots, zoekmachines en digitale assistenten kunnen maken met generatieve AI. De App Builder vereist 'weinig' technische kennis.

Google brengt eerste generatieve AI-functies uit voor testers van Gmail en Documenten

14-03-2023
Software

Google brengt zijn eerste generatieve AI-functies uit voor Docs en Gmail. Met de generatieve AI kunnen gebruikers volgens Google bijvoorbeeld Docs vragen een vacaturetekst te schrijven, of uitnodigen voor een kinderfeestje. De AI-functies zijn voorlopig alleen voor testers.

Microsoft brengt in mei geanimeerde avatars naar Teams

14-03-2023
Internet

Microsoft Teams krijgt in mei geanimeerde avatars die gebruikt kunnen worden als de gebruiker zijn of haar camera niet kan of wil gebruiken. Die avatars kunnen gezichtsuitdrukkingen nabootsen op basis van de stem van de gebruiker en kunnen reacties weergeven.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01