072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Hellblade: Senua's Sacrifice krijgt Ray-Tracing-upgrade voor Xbox Series X|S

09-08-2021
Games

Hellblade: Senua's Sacrifice is geoptimaliseerd voor de Xbox Series X- en Xbox Series S-consoles. De game krijgt op die platforms onder meer raytracing, betere graphics en een resolutiemodus. De pc-versie van het spel wordt later geüpgraded.

Facebook verbetert tool om eigen data naar andere diensten te verplaatsen

09-08-2021
Internet

Facebook geeft zijn Transfer Your Information-tool een update en nieuwe functies. Met de tool kunnen gebruikers bijvoorbeeld hun Facebook-foto's overzetten naar een andere dienst. De tool kan nu ook synchroniseren met Photobucket en Google Calendar.

Exchange-kwetsbaarheid ProxyShell wordt actief aangevallen na openbaarmaking

09-08-2021
Software

Verschillende beveiligingsbedrijven en overheidsinstanties waarschuwen voor kwetsbaarheden in Microsoft Exchange. Deze staan gezamenlijk bekend als ProxyShell en worden actief aangevallen nadat ze openbaar werden gemaakt op de BlackHat-conferentie.

Video toont prototype nooit gemaakte game Duke Nukem Begins

09-08-2021
Games

Een graficus heeft een video online gezet van een concept voor Duke Nukem Begins. Voor Gearbox maakte hij in 2008 de zogenaamde vertical slice. De video toont Duke in typische actie en een coöpmodus voor vier spelers.

Strategiegame Humankind is per direct beschikbaar op Game Pass voor pc

09-08-2021
Games

Strategiegame Humankind van ontwikkelaar Amplitude Studios en uitgever SEGA, zal bij release op 17 augustus direct beschikbaar zijn op Game Pass. Het is de tweede grote titel van derden na Outriders die onmiddellijk na release in het abonnement van Microsoft wordt opgenomen.

Back 4 Blood beta had bijna 100.000 gelijktijdige spelers op Steam

09-08-2021
Games

De bèta van co-op zombieshooter Back 4 Blood was afgelopen weekend een van de populairste games op Steam. Het spel bevindt zich nog in een gesloten bèta. Gamers die pre-orderden kregen toegang en de ontwikkelaar gaf codes weg.

Spotify-medewerker: 'Ontwikkeling Airplay 2 voor iOS-app is voorlopig stopgezet'

06-08-2021
Internet

Spotify voor iOS-gebruikers hoeven in de nabije toekomst niet meer te rekenen op ondersteuning voor het Airplay 2-protocol. Dat blijkt uit een antwoord dat een medewerker van de stoomservice gaf op een vraag van een klant.

ABN Amro gelooft niet in bitcoin als betaalmiddel

06-08-2021
Internet

ABN Amro vindt bitcoin niet geschikt als betaalmiddel. De bank informeert u hierover in een rapport. Door de volatiele koers van de munt, het beperkte aantal munten en het hoge energieverbruik heeft de bank ook twijfels over bitcoin als belegging.

Partnerschap om Amerikaanse cyberinfrastructuren veiliger te maken

06-08-2021
Software

De US Cybersecurity and Infrastructure Security Agency lanceert een nieuw partnerschap om kritieke cyberinfrastructuren in de VS te helpen beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Onder andere AWS, Microsoft en Google Cloud doen mee.

Microsoft toont Spotify-integratie in focusfunctie van Windows 11

06-08-2021
Software

Microsoft chief product officer Panos Panay plaagde een aankomende Windows 11-functie genaamd Focus Sessions. Het lijkt te zijn geïntegreerd in de Windows 11-klok en biedt Spotify-integratie voor sessies met en zonder muziek.

VorigePagina 355Volgende
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01