072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Geforce NOW lanceert native app voor Apple M1-hardware

30-04-2022
Games

Nvidia heeft ondersteuning voor Apple's M1-chipsets toegevoegd aan gamestreamingservice Geforce NOW. Dit betekent dat de applicatie efficiënter moet draaien en sneller moet opstarten. Een lagere latency is echter niet te verwachten.

Sci-fi kattenspel Stray is weer uitgesteld, release deze zomer

29-04-2022
Games

Stray is voor de tweede keer uitgesteld; de release van de sci-fi cat-game staat nu gepland voor de zomer van dit jaar. Het is niet bekend waarom uitgeverij Annapurna Interactive de game heeft uitgesteld. Stray is uit voor de PlayStation 5, PlayStation 4 en via Steam.

Moederbedrijf Lidl gaat clouddiensten aanbieden aan bedrijven en overheden

29-04-2022
Software

Schwarz Gruppe, het moederbedrijf van onder meer Lidl, is begonnen met het aanbieden van diverse clouddiensten voor bedrijven en overheden. Met Stackit kunnen klanten bijvoorbeeld back-ups opslaan op de cloudservers of netwerkbeveiliging huren.

Total War: Warhammer III krijgt in mei gratis DLC, nieuwe campagne komt in de zomer

29-04-2022
Games

Creative Assembly onthult in 2022 alle nieuwe content voor Total War: Warhammer III in een roadmap. In eerste instantie zijn er veel bugfixes gepland en zal de Immortal Empires-campagne in het derde kwartaal als bètaversie worden uitgebracht.

Ontwikkelaar zet Audacity in Microsoft Store vanwege veel betaalde klonen

29-04-2022
Internet

Open source geluidsbewerkingsprogramma Audacity is uitgebracht in de Microsoft Store. Eigenaar Muse Group heeft dit gedaan omdat er veel betaalde klonen in de download store staan. Die apps gebruiken varianten van de naam en het logo van Audacity.

Piratenspel Skull & Bones-tutorialvideo komt online

29-04-2022
Games

De introductievideo van een testversie van Ubisofts piratenspel Skull & Bones is online verschenen. Het is een video van een gesloten technische test, waarin veel gameplay te zien is en de verschillende mogelijkheden van de game worden uitgelegd.

Ubisoft bevestigt online content Skull & Bones - update

29-04-2022
Games

De introductievideo van een testversie van piratenspel Skull & Bones is online verschenen, bevestigt Ubisoft. Het is een video van een gesloten technische test, waarin veel gameplay te zien is en de verschillende mogelijkheden van de game worden uitgelegd.

Cloudflare registreert grootste ddos-aanval via https tot nu toe

29-04-2022
Software

Cloudflare registreerde vorige maand een DDoS-aanval met een omvang van 15,3 miljoen verzoeken per seconde. Hoewel het bedrijf in het verleden met grotere aanvallen te maken heeft gehad, is het de grootste tot nu toe via https.

Neostrada verhoogt prijzen van domeinnamen en shared hosting - update

29-04-2022
Internet

Neostrada, een merknaam van Total Webhosting Solutions, voert per 1 juni een prijsverhoging door. Shared hosting abonnementen zijn een euro per maand duurder en ook de prijs van domeinnamen gaat omhoog. De prijsverhoging geldt niet voor wederverkopers.

Activision Blizzard-aandeelhouders stemmen in met overname Microsoft

29-04-2022
Games

De aandeelhouders van Activision Blizzard hebben de voorgenomen overname door Microsoft goedgekeurd. Aandeelhouders die meer dan 98 procent van alle aandelen vertegenwoordigen, stemden voor. De bedrijven wachten nog steeds op goedkeuring van de regelgevende instanties.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01