072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

'Activision stelt geplande CoD-game uit voor 2023' - Update

datum: 23-02-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

De goed geïnformeerde Bloomberg-journalist Jason Schreier zegt dat Activision zijn Call of Duty-game in 2023 zal uitstellen. Hiermee doorbreekt Activision voor het eerst sinds lange tijd de cyclus waarin elk jaar een nieuwe titel in de serie wordt uitgebracht.

Schreier zegt te vertrouwen op bronnen die bekend zijn met het plan van Activision Blizzard. Het bedrijf zou de release aan het uitstellen zijn nadat een recente titel in de serie niet aan de verwachtingen voldeed. Dat is waarschijnlijk Call of Duty: Vanguard, de nieuwste titel die vorig jaar uitkwam en tot nu toe niet tot goede verkopen heeft geleid. Op basis daarvan zouden sommige leidinggevenden hebben geconcludeerd dat ze te snel nieuwe versies uitbrengen. Deze beslissing zou niets te maken hebben met de recent geplande overname van Activision Blizzard door Microsoft .

Om het gat in 2023 te vullen, zou het gamebedrijf aan andere projecten werken. De geplande Call of Duty-titel voor de herfst van dit jaar moet nog uitkomen. Bronnen van Schreier gaven aan dat deze game behoorlijk wat extra content zal krijgen en dat er volgend jaar een nieuwe, free-to-play online game zal verschijnen. Treyarch, de studio die werkt aan de vertraagde Call of Duty-game, zou ook bijdragen aan deze gratis game. Schreier benaderde Activision, maar het bedrijf weigerde deze berichten te bevestigen of te ontkennen.

De gratis game wordt waarschijnlijk een opvolger van het huidige Call of Duty: Warzone. Deze free-to-play battleroyale game, uitgebracht in 2020, kreeg onlangs een nieuw speelveld en is nog steeds erg populair. Naast Warzone zou ook Call of Duty: Black Ops Cold War uit 2020 hebben bijgedragen aan de tegenvallende resultaten van Vanguard. Activision brengt sinds 2005 elk jaar een nieuwe Call of Duty-titel uit.

De Call of Duty-titel van dit jaar zal een opvolger zijn van de Modern Warfare-titel van 2019, zo heeft Activision eerder bevestigd . Ook werd bekend dat er aan een nieuwe Warzone-ervaring wordt gewerkt. De uitgever was ook kritisch over de huidige staat van Warzone.

Update, donderdag, 11.30 uur : Activision heeft gereageerd op het gerucht: "We hebben een opwindende reeks premium en gratis te spelen Call of Duty-ervaringen voor dit jaar, volgend jaar en daarna. Meldingen dat dit anders is, zijn niet waar. We kijken ernaar uit om meer details te delen wanneer de tijd rijp is."

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01