072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

STEL JOUW NIEUWE PC
SAMEN MET DE NIEUWSTE
AMD 7000 SERIES

previous arrow
next arrow

'Beelden van vroege build PS4-versie Horizon Forbidden West gelekt via Twitter'

datum: 11-01-2022Categorie: GamesBron: Tweakers

Via Twitter zijn afbeeldingen gelekt van een vroege PS4-versie van Horizon Forbidden West. De afbeeldingen zijn inmiddels verwijderd. Sony heeft nog niet gereageerd op de vermeende screenshots van de game, die in februari uitkomt.

De screenshots zijn gelekt via het Twitter-account DualSense Floppa , maar zijn niet meer zichtbaar. Volgens bronnen van gamenieuwssite VGC zijn de beelden echt. Bepaalde items ontbraken op de screenshots, maar alle belangrijke content die ook in de uiteindelijke PS4-build zou zitten, was zichtbaar, beweert VGC.

Twitter heeft de screenshots verwijderd "naar aanleiding van een klacht van de auteursrechthebbende". Sony heeft nog niet gereageerd op de gelekte beelden. Het bedrijf heeft ook niets gezegd over de authenticiteit van de screenshots.

Horizon Forbidden West, van de Nederlandse gamestudio Guerrilla Games, zou op 18 februari uitkomen. De game is het vervolg op Horizon Zero Dawn, dat in 2017 uitkwam voor de PS4. Horizon Forbidden West is exclusief voor Sony's consoles, maar het eerste deel kreeg vorig jaar ook een Windows-versie, dus misschien krijgt het vervolg dat op langere termijn.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01