072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

'EA keurt revival van Fight Night-boksgameserie goed'

datum: 11-11-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Electronic Arts heeft mogelijk een "revival" van de Fight Night-boksgameserie goedgekeurd. Dat vertellen bronnen aan VGC-journalist Tom Henderson, die regelmatig correcte informatie deelt over toekomstige EA-projecten.

Anonieme bronnen van EA Sports vertellen VGC dat de nieuwe Fight Night-game is goedgekeurd en in vroege ontwikkeling is getreden, hoewel deze tijdelijk is stopgezet. Henderson schrijft dat de ontwikkeling is gepauzeerd omdat de prioriteit momenteel ligt bij de volgende EA Sports UFC-game, die eind volgend jaar uitkomt. De nieuwe Fight Night-titel zal dus waarschijnlijk nog 'nog een paar jaar' moeten wachten. Electronic Arts weigerde officieel commentaar te geven op VGC.

Tot nu toe zijn er vijf Fight Night-titels uitgebracht. De games behaalden allemaal een Metacritic-score van 80 of hoger, met uitzondering van enkele handheld-poorten en smartphonegames. De laatste game in de serie, Fight Night Champion, werd uitgebracht in 2011.

De afgelopen jaren zijn er licentiecomplicaties ontstaan in de bokswereld en als gevolg daarvan heeft EA zich vooral gericht op UFC, schrijft VGC. Fans en boksers zouden echter een beroep hebben gedaan op EA om de serie terug te geven en EA is "op de hoogte van de vraag", vertellen bronnen aan het medium.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01