072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

'Gran Turismo-film van Neil Blomkamp gaat 11 augustus 2023 in première'

datum: 15-06-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Sony Pictures brengt volgens Deadline op 11 augustus 2023 een Gran Turismo-film uit in de bioscoop. De film is geregisseerd door District 9 beroemde Neil Blomkamp. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een Gran Turismo-speler die professioneel coureur werd.

Sony heeft nog geen beeldmateriaal van de Gran Turismo-film laten zien en heeft ook niets gezegd over de releasedatum, maar de doorgaans goed geïnformeerde website Deadline stelt dat de film op 11 augustus uitkomt. Het Twitter-account Game Awards vermeldt die datum ook. .

Het verhaal zou gaan over een tiener die met zijn Gran Turismo-vaardigheden zijn plaats in een professionele Nissan-racecompetitie veroverde. Sony en Nissan organiseren sinds 2008 de GT Academy-competitie, waardoor de beste Gran Turismo-spelers de kans krijgen om in echte raceauto's te rijden. In 2011 won de Nederlander Thomas Arends de wedstrijd; een jaar later kreeg hij een plaats aangeboden in een professioneel raceteam. In 2012 won de Belg Wolfgang Reip . Over welke winnaar de film gaat, is niet bekend.

De film is gemaakt door Sony Pictures en PlayStation Productions . Dat laatste is de in 2019 opgerichte divisie die in samenwerking met andere productiebedrijven verantwoordelijk is voor het maken van films en tv-series op basis van PlayStation-games.

Eerder dit jaar brachten Sony Pictures en PlayStation Productions de Uncharted-film uit. Dat was commercieel een enorm succes: de film was in de bioscopen goed voor een omzet van ruim 400 miljoen dollar. De opnames voor een HBO-serie van The Last of Us zijn onlangs ook afgerond. De verwachting is dat hij volgend jaar op de streamingdienst zal verschijnen.

Update: De film gaat volgend jaar op 11 augustus in première. Het artikel is hierop aangepast.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01