072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

'Pokémon Scarlet en Violet zijn in drie dagen tijd meer dan 10 miljoen keer verkocht'

datum: 24-11-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Van Pokémon Scarlet en Violet samen zijn in drie dagen tijd wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht. Dat is volgens Nintendo het beste verkoopresultaat dat een Nintendo-game ooit heeft behaald in die periode, zowel in binnen- als buitenland.

Nintendo beweert dat Pokémon Scarlet en Violet samen in Japan in drie dagen tijd meer dan 4,5 miljoen exemplaren hebben verkocht. Hieruit blijkt dat de spellen erg populair zijn in het thuisland. Pokémon Scarlet en Violet zijn op 18 november uitgebracht voor de Nintendo Switch. Kort na de release van Pokémon Scarlet en Violet plaatsten gamers veel klachten op sociale media over de prestaties van de games. Er zouden onder meer framerate drops zijn en allerlei bugs.

In deze spellen krijgen spelers een nieuwe generatie Pokémon te zien en moeten ze missies voltooien in een nieuwe regio genaamd Paldea. De speler is een middelbare scholier die deelneemt aan een schattenjachtwedstrijd. Terwijl hij door de regio reist, ontmoet hij een van Paldea's twee legendarische Pokémon, die als transportmiddel kan worden gebruikt. De trailer laat zien dat Koraidon en Miraidon zowel kunnen 'rijden' als zwemmen en vliegen. De sportscholen keren terug in Pokémon Scarlet en Violet. Net als in de vorige games zijn er acht sportscholen. Deze keer kan de speler echter kiezen in welke volgorde hij ze wil voltooien.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01