072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

'Starlink wil grondstation Isle of Man voor volledige dekking in VK'

datum: 02-08-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Volgens de Britse krant The Telegraph heeft Starlink de goedkeuring aangevraagd voor de bouw van een grondstation op het eiland Man voor zijn internet via satelliet. Hierdoor zou het bedrijf volledige dekking in het VK kunnen bieden.

Starlink bevindt zich in de laatste fase van het verkrijgen van een vergunning voor het bouwen van een satellietgrondstation op het eiland Man, meldt The Telegraph . Als de bouw door kan gaan, krijgt Starlink een derde grondstation in Groot-Brittannië. Starlink heeft al grondstations in Buckinghamshire en Cornwall.

Een derde station zou Starlink volledige berichtgeving geven in Groot-Brittannië, aldus de Britse krant. Met het grondstation op het eiland zou Starlink de afgelegen gebieden van Groot-Brittannië kunnen bedienen waar geen 5G-verbindingen mogelijk zijn en waar geen glasvezel is. De ligging van het eiland zou hiervoor gunstig zijn, tussen Noord-Ierland aan de ene kant en het noorden van Engeland en het zuiden van Schotland aan de andere kant.

Starlink biedt sinds begin dit jaar zijn diensten aan in Groot-Brittannië. Daar rekent hij 89 pond per maand voor, omgerekend 104 euro. Het hardwarepakket met schotelantenne kost 439 pond, omgerekend 514 euro. De satelliet internetdienst is ook in Nederland beschikbaar , voor 99 euro per maand en 499 euro voor de hardware kit. Net als in Groot-Brittannië is dit nog steeds een gedeeltelijke dekking.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01