072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

STEL JOUW NIEUWE PC
SAMEN MET DE NIEUWSTE
AMD 7000 SERIES

previous arrow
next arrow

'Vase DLC' voor Far Cry 6 lanceert 16 november

datum: 11-11-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Ubisoft voegt dinsdag een DLC-campagne toe aan Far Cry 6, gewijd aan de slechterik van het derde deel in de gameserie, Vaas Montenegro. De downloadbare content, genaamd Insanity, maakt deel uit van de betaalde seizoenspas van de game.

De DLC bevat roguelite-gameplay, een ander genre dan het hoofdspel. Spelers beginnen het spel met alleen een pistool en moeten onderweg naar nieuwe wapens en power-ups zoeken, waarvan er vele weer verloren gaan wanneer de speler sterft. Michael Mando, ook wel bekend als Nacho Varga in de televisieserie Better Call Saul, verzorgt wederom de stem van Vaas. Het verhaal moet volgens Ubisoft dieper ingaan op het verleden, de "persoonlijke demonen" en de motieven van de Far Cry 3-schurk.

Naast Insanity worden in januari en maart DLC-packs uitgebracht die gebaseerd zijn op de schurken van respectievelijk deel vier en vijf; Pagan Min en Joseph Seed. De 'Classic Edition' van Far Cry 3: Blood Dragon zou volgende maand ook beschikbaar moeten zijn voor Season Pass-bezitters. De Season Pass kost 40 euro. Naast de betaalde DLC voegt Ubisoft de komende maanden ook gratis DLC toe op basis van Rambo en Stranger Things.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01